Šok intervju

PRINC HARI UDARIO GDE NAJVIŠE BOLI:Bio sam zarobljenik,Megan me spasila!Moj otac i brat su zarobljeni,nemaju gde da odu!

Očekivalo se da Megan svašta kaže, ali izjave princa Harija sigurno su mnogo više zabolele kraljevsku porodicu

Vip priča
09:56h Autor:
PRINC HARI UDARIO GDE NAJVIŠE BOLI:Bio sam zarobljenik,Megan me spasila!Moj otac i brat su zarobljeni,nemaju gde da odu!
Foto: Profimedia

Intervju koji se čekao poslednjih nedelja, gostovanje Megan Markl i princa Harija kod Opre Vinfri noćas i ekskluzivno emitovan i bio je baš onako bombastičan kakav je i najavljivan.

Očekivalo se da će Megan Markl svašta reći, što je i učinila, a nije ćutao ni princ Hari.

On je otkrio kako ih je njegova porodica finansijska "odbacila" početkom 2020. godine, što ih je zapravo i "prisilio", kako je rekao, da potpišu multimilionske ugovore s Netflix-om i Spotify-jem, iako se isprva oslanjao na nasledstvo svoje majke. Osim toga, opleo je po svojoj porodici optužujući ih da su odbili da pruže podršku njegovoj supruzi kada se suočavala sa rasizmom, dodajući kako je on sam bio zarobljen od strane kraljevske porodice sve dok nije upoznao Megan koja ga je, kako je rekao - spasila.

"Moj otac i brat. I oni su zarobljeni i nemaju priliku da odu", rekao je princ Hari dodajući da bi njegova pokojna majka Dajana bila ljuta, ali i tužna jer je morao da napusti kraljevsku porodicu, ali bila je svesna da bi do toga moglo da dođe.

"Jedino što je želela jeste da mi budemo srećni", rekao je.

Govoreći o svom odnosu s ocem, princom Čarlsom, Hari je rekao kako tu ima "puno posla".

Princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

"Osećam se zaista napušteno, posebno jer je i on sam prošao kroz nešto slično. On je i sam osetio bol, a Arči je njegov unuk. Uvek ću ga voleti, ali puno se loših stvari dogodilo, a jedan od mojih prioriteta biće da pokušam da ispravim taj naš odnos."

Nakon toga rekao je kako je istina da su sve to napustili i zbog medija u Velikoj Britaniji, kao i zbog nedostatka podrške i razumevanja njegove porodice, priznajući kako njegov otac nije želeo da razgovara s njim nakon što su otišli u Vankuver, kao i da je njegov odnos s bratom Vilijamom hladan.

"Volim Vilijama. On je moj brat i prošli smo zajedno kroz pravi pakao. Prošli smo isto iskustvo, ali sada smo na različlitim putevima. Moja porodica me je finansijski odbacila, neki članovi su predlagali da se Megan vrati glumi jer nemaju dovoljno novca da i nju plaćaju. Postojale su neke naznake svega ovoga čak i pre nego što smo se venčali i pretpostavljali smo da će biti teško", rekao je Hari.

Sam intervju Opra je završila izjavom kako se sve zapravo dobro završilo kada su odlučili da se presele u Los Anđeles, za šta je Hari rekao da nije ni u jednom trenutku zažalio, a onda se Megan nadovezala i rekla:

"Jedino žalim što sam verovala kraljevskoj porodici kada su mi rekli da ću biti sigurna i zaštićena."

Rekavši kako je njihovo zajedničko putovanje i sve što su prošli bolje od bilo koje napisane bajke, Megan je priznala kako joj je Hari spasio život jer je u kraljevsku porodicu "ušla naivno" bez da je išta istražila o Hariju i samoj instituciji pre nego što postala njihov član, da bi joj on uzvratio rečima:

"Bez ikakvog razmišljanja, ona je ta koja me spasila."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs