Nemam njegove reči...

NAJTUŽNIJI GOVOR NA DODELI ZLATNIH GLOBUSA: Zbog njenih reči sinoć je pola sveta plakalo! (VIDEO)

Smrt glumca u 43. godini šokirala je svet pre šest meseci

Vip priča
Autor:
NAJTUŽNIJI GOVOR NA DODELI ZLATNIH GLOBUSA: Zbog njenih reči sinoć je pola sveta plakalo! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / ET Canada

Američki glumac Čedvik Bozman posthumno je dobio nagradu za najboljeg filmskog glumca u drami, šest meseci nakon što je njegova smrt u 43. godini nakon borbe sa rakom debelog creva šokirala obožavatelje širom sveta.

Nagrađen je za glavnu ulogu u filmu Ma Rejni: Majka bluza, a nagradu je u njegovo ime prihvatila njegova supruga Tejlor Simon Ledvord.

Njen govor bio je najemotivniji govor večeri, a mnogi su na društvenim mrežama priznali da su se rasplakali slušajući je, a plakale su i prustne zvezde koje su slušale govor, među kojima je i Rene Zelveger.

U suzama je rekla da bi se Bozman, da je prisutan, zahvalio Bogu, svojim roditeljima i precima, kao i Volfu i kolegama Glinu Turmanu, Kolmanu Domingu, Majklu Potsu, Tejlor Pejdž i Dušanu Braunu.

"On bi rekao nešto lepo, nešto inspirativno, nešto što bi pojačalo onaj mali glas u svima nama koji nam govori da nešto možemo i da moramo gurati dalje...", rekla je emotivna Tejlor.

"Nemam njegove reči, ali moramo iskoristiti svaki trenutak da slavimo one koje volimo", dodala je.

"Mislio sam da sam ga već oplakao, ali nakon ovog govora shvatio sam da imam još suza za Čedvika", "Samo je ovo vredilo gledati na dodeli", "Ovo je bio jedan od najboljih govora koje sam ikad čuo", "Ovo je bilo neverovatno", "Nemam njegove reči. Jedna od najtužnijih istina o gubitku voljene osobe", "Rasplakala me", komentarisali su tviteraši.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs