život kao bajka

Na računu ima MILIONE, stesala je figuru, NE ŽELI DA SE UDA: Ovako danas živi SUZAN BOJL! (FOTO)

Suzan Bojl proslavila se 2009. godine u showu "Britain's Got Talent" i od tada se njen život u potpunosti promenio.

Vip priča
Autor:
Na računu ima MILIONE, stesala je figuru, NE ŽELI DA SE UDA: Ovako danas živi SUZAN BOJL! (FOTO)
Suzan Bojl, Foto: Profimedia

Prošlo je 13 godina otkako jeSuzan Bojl (59) na pozornici šou-a"Britain's Got Talent" zapevala pjesmu "I Dreamed A Dream" i zapanjila sve svojim prekrasnim glasom.

Život joj se tada promenio preko noći i od siromašne domaćice postala je svetska senzacija, a njen nastup na Jutjubu ima stotine miliona pregleda.

Iako joj je pobeda u šou izmakla za dlaku, nakon toga je nastupala na pozornicama širom sveta i zaradila bogatstvo, ali ostala je prizemna i nastavila da radi stvari po svome.

Muzička karijera do sada joj je donela zaradu od 22 miliona funti, ali novcem se nikada nije razbacivala, piše The Sun.

I dok joj je novac omogućio da živi bezbrižno, takođe je bio i uzrok njene svađe s bratom.

Suzan i njezin brat Geri nisu razgovarali dve godine nakon što su se pojavile glasine o tome da joj je on pretio kako će se ubiti ako mu ne da 50 hiljada funti.

Pevačica je bratu navodno tokom godina dala čak 400 hiljada funti, ali njemu je smetalo što ona nije prekinula odnose s članovima porodice koji su proširili glasine. Pomirili su se 2016. godine i od tada su u dobrim odnosima.

Suzan i dalje živi u svojoj rodnoj kući u britanskom Bekburnu, a kupila je i susednu kuću s kojom ju je spojila. Jednom se prilikom pokušala preseliti u luksuznu vilu koju je kupila, ali teško joj je bilo da se prilagodi se novom okruženju, pa se brzo vratila u svoj rodni dom.

Iako je ostala verna svojim korenima, od pojavljivanja u šou drastično je promenila svoj izgled. Danas ima mnogo elegantniji stil od onoga po kojem ju pamtimo, a podvrgnula se i tretmanu botoksa te je izgubila i dosta kilograma, što joj je pomoglo u borbi s dijabetesom.

O svom ljubavnom životu Suzan je prvi put progovorila kada je tokom svoje turneje u hotelu u kojem je odsela upoznala jednog američkog doktora.

"Otišli smo nekoliko puta na ručak, ali ne želim ništa više od platonske veze. Predugo sam sama da bih se sada udavala", ispričala je u jednom intervjuu u kojem je priznala i da joj laskaju pisma muških obožavatelja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Suzan Bojl