tužno!

Ona je najnesrećnija princeza u Evropi: Otkrivena tajna frizure kneginje Šarlin! (FOTO)

Nova, pankerska frizura kneginje Šarlin, čini se, nema veze s modom, nego je izraz nezadovoljstva brakom s knezom Albertom, od kojeg jedna Brazilka na sudu traži da prizna očinstvo nad njenom 15-godišnjom ćerkom.

Vip priča
09:46h Autor:
Ona je najnesrećnija princeza u Evropi: Otkrivena tajna frizure kneginje Šarlin! (FOTO)
Foto: Profimedia

U novu godinu monegaška kneginja Šarlin ušla je sa pola izbrijane glave, a njen suprug Albert II. sa sudskim pozivom za utvrđivanje očinstva. Za sada anonimna 34-godišnja Brazilka, nastanjena u Italiji, tvrdi da joj je vladar Kneževine Monako, kojeg je u septembru 2004. upoznala u noćnom klubu, napravio dete i onda je bezobzirno odbacio. Uzalud mu je, kaže, slala fotografije ćerke rođene 2005. i preklinjala ga da je upozna.

Budući da se oglušio o njene molbe, odlučila je pravdu isterati na sudu. Premda Albert negira Brazilkinu priču, sud u Milanu pronašao je dovoljno indicija za pokretanje postupka i DNK veštačenje. Prvo ročište održaće se u februaru. U sudskim se dokumentima detaljno opisuje odnos tužiteljke s monegaškim knezom. Obasipao ju je skupim poklonima, vodao je sa sobom po svetu, čak je upoznao s Vladimirom Putinom, a ona je mesec dana nakon početka te strastvene veze ostala u drugom stanju.

Da li se istorija ponavlja: Princ Vilijam je prevario Kejt sa svojom bliskom prijateljicom?(FOTO)

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Bivša Albertova ljubavnica tužbi je priložila i pismo što ga je njena 15-godišnja ćerka napisala ocu koji odbija da je prizna. ­

- Kad mi je bilo pet ili šest godina, neprestano sam pitala mamu zašto nisi s nama, ali nikad od tebe nisam dobila odgovor. Ne razumem zaštone želiš da me vidiš- stoji u pismu koje je palata Grimaldi neotvoreno vratila pošiljaocu.

Knez Albert (62) na sudu će pokušati dokazati da je žrtva ucene, ali ne ide mu u prilog što mu je to već treća parnica za dokazivanje očinstva. Prve dve je izgubio. Njegova vanbračna ćerka Jazmin Grejs Grimaldi ima 29 godina, a vanbračni sin Aleksandre Grimaldi-Kost ove godine puni 18. godina. Prema ustavu Kneževine Monako Jazmin i Aleks andre ne mogu naslediti tron, ali su njihove majke s kućom Grimaldi sklopile kraljevske nagodbe o izdržavanju.

ŠARLIN NE ŽELI DA VERUJE DA SU TVRDNJE O TREĆEM VANBRAČNOM DETETU ISTINITE, ALI SUOČAVANJE S NJIMA JE NOĆNA MORA; OVO JE NJENA NAJGORA KRIZA OD KADA SE UDALA ZA ALBERTA.

Zakonite naslednike - blizance Žaka i Gabrijelu- knez Albert dobio je tek 2014., u trećoj godini braka s Šarlin Vitstok, lepom sportistkinjom rođenom 1978. u Zimbabveu. Od kako je postala kneginja, nekadašnja šampionka u plivanju sportski je podnosila sve obveze i stege života u zlatnom kavezu, ali čini se da je Albertov novi skandal s trećim vanbračnim djetetom prelio čašu njenog strpljenja. Dokaz tome je njena drastična promena frizure.

Upućeni smatraju da njen radikalan zahvat na glavi nema veze s modom, već je odraz duboke povređenosti i bračnog nezadovoljstva.

Strogo čuvana tajna Koko Šanel: Mračna strana kraljice mode, koja se krije i dan danas! (FOTO)

Princeza Šarlin, Princ Albert, Princ Žak, Princeza Gabrijela
foto: Reuters / Pool

- Šarlin ne želi da veruje da su tvrdnje o trećem vanbračnom detetu istinite, ali suočavanje s njima je noćna mora; ovo je njena najgora kriza od kada se udala za Alberta - tvrde izvori iz palate Grimaldi. Iako se Albertova afera s Brazilkom dogodila dok još nisu bili venčani, tada su već bili par. Šarlin se zbog njega preselila iz Južnoafričke Republike u Monako, 2007. objavila kraj sportske karijere i 2010. ponosno pokazala verenički prsten.

Pomirila se s činjenicom da njen budući suprug ima dvoje vanbračne dece, a prve glasine o trećem čula je u Parizu dok su joj Armanijevi krojači podešavali venčanicu.

Prihvatila je Albertovo objašnjenje da su to izmišljotine i 2011. stala s njim pred oltar, ali sad joj se cela ta priča vratila kao bumerang. Dvorski protokol joj nalaže da u ovakvim škakljivim situacijama drži jezik za zubima, ali Šarlin je pronašla rupu u protokolu: njena nova frizura gromoglasno govori kako se zaista oseća.

Princeza Dajana ju je poredila sa psom, a ona zavodila koga je htela: Životna priča žene koju je Britanija mrzela!

Princeza Šarlin
foto: profimedia

Posledice Albertovih vanbračnih avantura nisu jedini izvor frustracija monegaške kneginje. Kako je jednom priznala, pati od nostalgije za domovinom, nedostaje joj majka, koju smatra svojom najboljom prijateljicom, a omakla joj se i izjava da je teško odgajati dvoje dece. Poznavatelji prilika na evropskim dvorovima retko nasmejanu Šarlin smatraju najtužnijom i najusamljenijom evropskom princezom.

- Ljudi olako govore: 'Oh, zašto se ona ne smeje na fotografijama?' Pa, ponekad je teško nasmešiti se. Oni ne znaju što se sve događa u pozadini - rekla je kneginja tužnog lika jednom magaznu.

Da život u ružičastoj kneževskoj palati nije tako ružičast kao što izgleda, potvrdio je i Albert u prošlogodišnjen dokumentarcu. I njemu, kaže, smeta što se sve odvija po unapred utvrđenom rasporedu. Tužba za utvrđivanje očinstva spontanost je kakvu nije očekivao, još manje priželjkivao, a napola izbrijana glava njegove supruge upozorenje da bi mu ova godina mogla doneti još neugodnih iznenađenja.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs