LJUBAV ZA CEO ŽIVOT

Najlepši par stare Jugoslavije: Ovako su se zavoleli Milena Dravić i Dragan Nikolić!

Upoznali su se slučajno, a voleli ceo život. Oni su bili i ostali primer prave ljubavi

Vip priča
18:10h Autor:
Najlepši par stare Jugoslavije: Ovako su se zavoleli Milena Dravić i Dragan Nikolić!
Foto: Fonet

Po mišljenju mnogih, Milena Dravić i Dragan Nikolić bili su najlepši glumački par stare Jugoslavije.

U vreme kada su se sreli, Milena je već bila velika glumačka zvezda, a Dragan je tek počinjao karijeru. Upoznali su se na snimanju filma Horoskop, a iz druženja se kasnije rodila i ljubav. Nedugo potom, rešili su da otpočnu zajednički život.

Venčali su se 1971. godine, tokom snimanja novogodišnjeg TV filma "Kako su se volele dve budale", po tekstu Duška Radovića. U pauzi između snimanja, tražili su dodatnih sat vremena, otišli u opštinu Vračar i sklopili brak.

U retkim prilikama, kada su javno pričali jedno o drugome, uvek su isticali da im je bračni drug najveća podrška, ali i najstroži kritičar.

Kraljica Elizabeta i Princ Filip se vole preko 70 godina: Evo u čemu je tajna njihove ljubavi! (FOTO)

foto: Printscreen Youtube / Ženski Savjet

„Za brak koji traje četiri decenije može da se nađe više razloga da se on prekine, nego da opstane. Ali, najlakše je nešto preseći i završiti, mnogo je teže boriti se da se brak sačuva. Ponekad i mala svađa može osvežiti dan. Ponekad je potrebno i biti ljubomoran, jer je i to jedan od pokazatelja ljubavi", rekao je jednom prilikom Dragan.

Velika ljubav dočekala je i starost. Na njihovom primeru može da se uči. Kako je sama Milena jednom prlikom rekla, njihova ljubav je bila i ostala mnogo više od onoga što je napisano o njima i ostala je uvek ponosna na ono što su imali. A imali su jednu od onih ljubavnih priča zbog kojih ponovo poverujete u pravu ljubav, koja može da traje ceo život, a sve je počelo sasvim slučajno.

Selin Dion (51) priznaje: Nikad u životu nisam poljubila drugog čoveka! (VIDEO)

foto: Fonet

Dragana Nikolića decenijama javnost ubraja u najveće šmekere na našim prostorima, uprkos njegovim godinama.

Tumačio je preko 20 pozorišnih uloga u Beogradskom dramskom pozorištu i Ateljeu 212. Pamtimo ga u sledećim fimovima: "Mlad i zdrav kao ruža", "Kičma", "Nacionalna klasa", "Ko to tamo peva", "Banović Strahinja", "Nešto između", "Balkan ekspres", "Obećana zemlja", "Belo odelo", "Turneja", "Ni na nebu ni na zemlji". Jedna od uloga koja ga je proslavila je svakako uloga Prleta iz TV serije "Otpisani".

Ljubavna priča Saše Popovića i Suzane Jovanović: Ovako je počela prava estradna bajka!

foto: Kurir / Dado Đilas

Svojim ulogama, skromnošću i ogromnim talentom osvojio je publiku širom regiona.

Iako su nas napustili, njihov lik će nastaviti da živi i bude prisutan među srpskim narodom. NJihova priča će zauvek biti primer prave i velike ljubavi koja traje do poslednjeg daha.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs