teška životna priča

Potresna ispovest Demi Mur: Silovana sam u 15. godini, a mami sam vadila pilule iz usta!

Holivudska glumica otkrila u svojim memoarima mnoge bolne trenutke iz svog života

Vip priča
20:05h Autor:
Potresna ispovest Demi Mur: Silovana sam u 15. godini, a mami sam vadila pilule iz usta!
Foto: Profimedia

Demi Mur je rođena kao Demi Džin Gajns 11.novembra 1962. godine u gradu Rozvelu u Novom Meksiku.

Odrasla je u problematičnoj porodici koja se često selila sve dok se nisu nastanili u Južnoj Kaliforniji. Njen biološki otac Čarls Harmon je napustio njenu majku Virdžiniju kada je bila u trećem mesecu trudnoće, zbog čega je Demi uzela prezime svoga očuha Danija Gajnsa.

Kada je imala samo 15 godina Demi je prošla kroz užasan period jer je bila žrtva silovanja. O tom bolnom i teškom iskustvu ispričala je u memoarima"Inside out". Detalji knjige već su procurili u javnost, koja je ostala šokirana poslije nekih saznanja.

Demi Mur (56) o svom najmračnijem životnom periodu: Tri propala braka i odvikavanje od droge i alkohola!

foto: Profimedia

Pored toga, u knjizi je pričala i o incidentu koji je imala sa majkom kada se predozirala i rukama joj čupala pilule iz grla.

" Sedeće čega se sećam je da sam prstima, malim prstićima kakva deca imaju, vadila pilule iz maminih usta koje je pokušala da proguta, dok joj je tata držao otvorenima i navodio me šta da radim. Nešto se tada probudilo u meni i više se nikad nije vratilo na mesto. Moje detinjstvo je tada bilo gotovo", ispričala je Demi koja je nakon toga saznala i da joj Deni Gujnes nije biološki otac.

foto: Profimedia

Ipak, s obzirom na dramu koju je proživela s majkom, tu informaciju je brzo prebolela.

Godinu dana kasnije napustila je problematičnu porodicu i započela život sa muzičarem Fredijem Murom (69) za kog se udala 1979. godine. Nakon pet godina, brak je pukao. Ali, Demi je zadržala prezime Mur.

Već 1987. godine udala se sa glumca Brusa Vilisa. Nakon nešto manje od godinu dana, par je dobio ćerku kojoj su dali ime Rumer, a nakon nje 1991. godine i 1994. na svet su stigle i Scout i Tallulah.

foto: Profimedia

Iako se godinama pre nego što su se i zvanično razveli nagađalo kako par i nije u najboljim odnosima, a još je 1993. godine glumica izjavila za Vanity Fair mediji 'neće prestati sve dok jednog dana ne budu u pravu.

U leto 1998. godine, nakon gotovo 11 godina braka mediji su napokon isterali svoje - par je najavio kraj.

Otkriven razlog razvoda glumačkog para: Evo zašto nisu opstali Demi Mur i Brus Vilis!

foto: Profimedia

Tri godine kasnije upoznala je 16 godina mlađeg kolegu Eštona Kučera (41), kome je sudbonosno "da" izgovorila 2005.godine. Ali, nekoliko meseci pre svadbe Demi je imala spontani pobačaj u šestom mesecu trudnoće. To ju je dotuklo.

foto: Profimedia

Utehu je pronašla u alkoholu i tabletama, Ešton ju je navodno i prevario pa su se zbog svega toga rastali 2011. godine. Ubrzo nakon toga, imala je napad zbog konzumiranja kanabisa, pa je pomoć potražila u jednoj klinici za rehabilitaciju.

Kako sada tvrdi, Demi više ne konzumira ni alkohol. Najpre je prestala da ga pije u 20-ima, pa je ponovo počela u 40-ima, a sada je alkohol u šestoj deceniji ostavila.

Glumica je zahvalna svojim najbližim što su je voleli i podržavali, uprkos svim problemima sa kojima se supčavala i što joj nisu dozvolili da odustane.

foto: Profimedia

"Dali su mi šansu da popravim svoj život pre nego uništim apsolutno sve. Očigledno je da su u meni videli više od onoga što sam ja vidjela i zbog toga sam im neizmerno zahvalna, jer bez te prilike i njihove vere u mene, danas ne bi stajala ovde", kaže Demi.

"Kad pogledam unazad na svoj život, shvatam da svaki put kad bih pokleknula, zapravo sam gubila svoju moć. Stvarno mi je bilo bitno da rodim prirodnim putem jer nisam htela da propustim taj trenutak. A tada sam doživela bol. Tako da, dok ne pijem, ne propuštam ništa u životu, niti jedan trenutak. Samo malo doživim bol", zaključila je.

Demi Mur se vraća na velika vrata: Pojavila se u ludoj odevnoj kombinaciji i sve oduševila! (FOTO)

(Stil.Kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs