Prijatelj pokojne princeze naslutio

Ona ne liči na Dajanu, već na Donalda Trampa: Promućuran potez Megan Markl pokazao dokle je spremna da ide!

Sumnjam da su se Megan i Opra Vinfri poznavale pre venčanja, ali pozvala je sve te ljude da budu na njenoj strani tada, ali i u budućnosti, kaže kraljevski biograf

Vip priča
Autor:
Ona ne liči na Dajanu, već na Donalda Trampa: Promućuran potez Megan Markl pokazao dokle je spremna da ide!
Foto: Profimedia

Novinar i pisac Endrju Morton autor je svetski poznate biografije o princezi Dajani, koja je već punih 27 godina u prodaji, a ima i težinu jer je omiljena britanska princeza sama učestvovala u njenom nastajanju.

Morton je, podsetimo, bio dugogodišnji prijatelj preminule princeze i dobro upućen u stanje na kraljevskom dvoru.

Sada je progovorio o tome šta misli o Megan Markl i mnoge iznenadio.

Istakao je da mu se stav 37-godišnje vojvotkinje ne sviđa i rekao kako smatra da Amerikanka nepovratno menja kraljevstvo, misleći na stav vojvotkinje kada su u pitanju mediji i odnos s istima.

Za razliku od ostalih članova porodice, Megan ne ostaje ravnodušna već koristi svaku priliku i sredstvo da ispriča svoju stranu priče. Najčešće to vidimo kada je u medijima brane holivudski "prijatelji" i poznanici. Morton tvrdi da se vojvotkinja okružila moćnim i bitnim ljudima iz šoubiznisa koji joj već sada iskazuju veliku vernost i podanost.

"Megan čini sličnu stvar koju je radila i princeza Dajana, ali bitna razlika je što je Dajana bila u kraljevskoj porodici deset godina i živela po strogim pravilima, a tek nakon toga i pred raspad braka krenula je otvoreno da razgovara sa mnom o svemu", objasnio je autor.

A bila je tako sigurna u sebe: Katastrofalni debakl Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Da će ići svojim putem i glavom kroz zid Megan je nagovestila još u septembru 2017, dva meseca pre kraljevske veridbe, kada je dala veliki intervju za modni magazin Veniti Fer.

"Videlo se već tada da je stvar uzela u svoje ruke. Od samog početka odavala je utisak drugačije buduće članice kraljevske porodice. Svi njeni prethodnici i prethodnice držali su se po strani, a mi smo imali prilike da vidimo devojku princa Harija kako priča o ljubavi, romantici i stvarima koje su tabu za britanski kraljevski dvor", kaže Morton.

Mnogo je o sebi rekla i kada je sastavila svoju listu gostiju za venčanje na kojem se našla gomila poznatih holivudskih faca. Bila je to, kako objašnjava stručnjak, njena pomno isplanirana strategija.

"Popularizovala je kraljevsko venčanje i napravila pravi spektakl. Cela svita Holivuda požurila je u Vindzor. Megan je svoju moć dokazala toga dana jer pojavili su se i oni koje možda nikada nije upoznala. Sumnjam da su se Megan i Opra Vinfri poznavale pre venčanja, ali pozvala je sve te ljude da budu na njenoj strani tada, ali i u budućnosti", govori dalje pisac.

Megan oterala čak 3 dadilje: Osoblje mahom daje otkaz, beži glavom bez obzira!

foto: Profimedia

A isti ti ljudi poštovanje su joj iskazali već u prvim kriznim danima kada se našla na meti svetskih medija i redom su počeli da je brane.

"Ona je drugačiji igrač. Na primer, princa Harija prijatelji nikada nisu branili u medijima, čak ni kada je bilo najgore i najteže. Megan na svojoj strani ima Amal i Džordža Klunija, Opru, Serenu Vilijams, postavu serije Suits u kojoj je glumila, a svi su i te kako uticajni u medijima", nastavlja autor kojeg je Megan iskreno iznenadila, ali i zabrinula.

"Ona je drugačija žena. Sa svojim problemima se nosi poput Donalda Trampa koji napada sve one koji napadaju njega. Ovo nije normalna situacija. Susrećemo se s holivudskom glumicom koja je ušla u kraljevsku porodicu i uglavnom radi sve prema svojim pravilima. Ne poštuje ono osnovno pravilo - nikad se ne žali i nikad se ne objašnjavaj. Neupitno je da će i da je već promenila mišljenje o kraljevskoj porodici, stanje u monarhiji i izazvala veliku pometnju u odeljenju palate zaduženom za komunikaciju", zaključio je Morton.

Stopama princeze Dajane: Svi detalji velike kraljevske turneje princa Harija i Megan Markl!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs