PREPORUKA

Madona se oglasila nakon silnih kritika i prozivki zbog nastupa na Evroviziji: Jednom rečenicom sve iznenadila! (FOTO)

Dugoočekivani nastup 60-godišnje pop ikone nije impresionirao gledaoce, čak je naišao na ozbiljne kritike. A onda je ona odgovorila na njih

Vip priča
20:39h Autor:
Madona se oglasila nakon silnih kritika i prozivki zbog nastupa na Evroviziji: Jednom rečenicom sve iznenadila! (FOTO)
Foto: Profimedia

Madona je razočarala obožavace gostovanjem u finalu Evrosonga 18. maja u Tel Avivu, pevajući hit "Like a Prayer" iz 1989. godine, prenosili su izraelski i strani mediji.

Dugoočekivani nastup 60-godišnje pop ikone nije impresionirao gledaoce, komentarisao je i britanski Dejli Mejl, a Gardijan dodao da su njeni vokali bili neharmonični i da je trebalo da ostane kod kuće.

Izraelski mediji navode kritike holandske najavljivačice koja je sugerisala da Madona falširala.

Ona je na Tviteru pomenula povez preko oka koji je imala Madona, ocenivši da je nastup u celini bio loš, a britanski novinar Pirs Morgan je objavio "RIP (Rest in Peace, počivala u miru) Madoninoj karijeri".

Bilo je tu još kritika, prozivki, i ostalih sličnih stvari (osnovanih ili ne, prosudite sami), a sada je Madona rešila da na njih odgovori i to jednom rečenicom!

Madona je objavila fotografiju na kojoj nosi crni povez za oko s natpisom X, što je zaštitni znak njenog novog studijskog materijala, dijamantsku krunu, a onda je još i prekrila uši pokazujući tako svima da ne čuje komentare koji su joj upućeni.

"Madam X ne čuje zlo", kratko je napisala Madona u opisu objave na Instagramu.

Madona stiže na Evroviziju: Za dve pesme dobila neverovatnu sumu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs