O OVOME SE MALO ZNA

Morala sam ponovo da učim da govorim, hodam i pišem: Jeziva ispovest poznate glumice o događaju koji joj je zauvek promenio život!

Imala je 5% šanse da preživi

Vip priča
Autor:
Morala sam ponovo da učim da govorim, hodam i pišem: Jeziva ispovest poznate glumice o događaju koji joj je zauvek promenio život!
Foto: Profimedia

Šeron Stoun (61) je otvorila dušu o zastražujućem moždanom udaru koji je pretrpela u 43. godini života i otkrila neke tužne detalje u vezi sa tim nesrećnim događajem.

Naime, ona je u intervjuu otkrila da je morala ponovo da nauči da govori, da hoda i da piše nakon toga. Glumica je istakla da je zdravstvena zastrašenost, koju je doživela 2001. godine, promenila njen život "zauvek".

Razgovarajući o svojim omiljenim televizijskim emisijama sa radiom "Times", Šeron je rekla da je dokumentarni film pod nazivom "My Beautiful Broken" Brain" pogodio zbog vlastitog iskustva.

"Godine 2001. imala sam moždani udar i devetodnevno krvarenje u mozgu koje je zauvek promenilo moj život", rekla je ona. Imala sam pet procenata šanse da preživim."

61-godišnjakinja je rekla da je izgubila skoro sve funkcije na levoj strani, i da su joj bile potrebne godine da ponovo nauči osnovne veštine. "Kada sam došla kući nakon moždanog udara, jedva sam mogla da hodam. Moj kuk je bio nestabilan. Nisam mogla da vidim na levo oko ni da čujem na levo uho", objasnila je Šeron.

Šeron Stoun, žena borac: Moždani udar u 43. godini joj uništio život, bivši muž joj oduzeo dete!

foto: Profimedia

"Nisam mogla da napišem svoje ime skoro tri godine. Nisam mogla da podignem ruku, pa sam morala ponovo da naučim da čitam i pišem. Morala sam ponovo da naučim da govorim", zaključila je glumica.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs