tuga

Glumica proživljava najgore trenutke u životu: Tuga i bol zbog gubitka najvoljenije osobe!

Njena majka, koja joj je tokom karijere bila i menadžerka, Evelin Foster, preminula je u 90. godini života u svom domu u Los Anđelesu

Vip priča
17:16h Autor:
Glumica proživljava najgore trenutke u životu: Tuga i bol zbog gubitka najvoljenije osobe!
Foto: Profimedia

Džodi Foster, jedna od najboljih holivudskih glumica, koja je za svoje uloge čak četiri puta bila nominovana za Oskara, suočena je sa velikom tugom i nenadoknadivim gubitkom!

Njena majka, koja joj je tokom karijere bila i menadžerka, Evelin Foster, preminula je u 90. godini života u svom domu, u Los Anđelesu, samo dan nakon što su njih dve proslavile Dan majki.

U oproštajnom pismu, 56-godišnja glumačka diva Džodi Foster navela je kako je njena majka otišla u miru u ponedeljak 13. maja, samo dan nakon zajedničke proslave Dana majki.

"Evelin je bez sumnje bila najjača osoba koja je njena porodica ikad upoznala, uspešna osoba, borac, puna strasti i ljubavi. Pamtićemo njen osmeh sa "rupicama", na obrazima, velike zagrljaje i mudre reči. 'Nani’ niko nije mogao ništa, tom originalu koji se ne može uporediti ni sa kim drugim. Neka ona zauvek živi sa svima nama", navodi se u saopštenju porodice glumice Džodi Foster.

Kad je Džodi imala samo tri godine, upravo joj je majka dogovorila snimanje prve reklame, a brinula se o njenoj karijeri sve do osvajanja Oskara za film "Kad jaganjci utihnu".

Evelin Foster je tokom karijere kratko radila kao holivudski publicista Artura Džejkobsa, čiji su klijenti bili Grejs Keli, Gregori Pek, Džejms Stjuart i Merilin Monro.

Najtajanstvenija Holivudska zvezda: Bila je na meti ludaka, nikad nije otkrila oca svojih sinova! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs