Kraljica odobrila

Megan želi da okrene situaciju u svoju korist: Preotela savetnicu za medije od Hilari Klinton! (FOTO)

Bivša savetnica Hilari Klinton je zamenila bavljenje politikom za posao u kraljevskoj palati

Vip priča
Autor:
Megan želi da okrene situaciju u svoju korist: Preotela savetnicu za medije od Hilari Klinton! (FOTO)
Foto: Profimedia

U Kensingtonskoj palati su se otvorila nova radna mesta u kabinetu Megan Markl i princa Harija zbog zvaničkog razdvajanja od Kejt Midlton i princa Vilijama i selidbe van palate, piše Stil.kurir.rs.

U četvrtakje palata odjavila da je na mesto šefa tima za komunikacije stupila Sara Latam.

Latam je bila viši saradnik Hilari Klinton tokom njene izborne kampanje 2016. godine, a sada se pridružila timu za medije kraljevskog para. Pre toga, Latam je radila za britansku vladu kao savetnik sekretara za kulturu, medije, sport i Olimpijske igre.

Prokletstvo Kejt Midlton: Zašto se modni dizajneri mole da vojvotkinja ne odabere njihovu garderobu?

foto: Profimedia

Tokom prethodnih predsednički izbora u SAD Megan je podržavala Klintonovu, dok je Donalda Trampa javno vređala.

U četvrtak je zvanično objavljeno i da je kraljica saglasna sa formiranjem novog tima za Megan i Harija, a ovu odluku je podržao i princ Čarls.

Za razliku od Kejt Midlton i princa Vilijama čiji se kabinet nalazi u Kensingtonskoj palati, Megan Markl i princ Hari su odlučili da se potpuno odvoje od njih pa će svoje osoblje prebaciti u Bakingemsku palatu gde je i sama kraljica. Takođe, Megan i Hari će od ovog proleća zvanično početi da žive u odvojenoj kući u Vindzoru.

Kejt Midlton oduvala rasipnu Megan sa modnog trona: Vojvotkinje se celo veče grlile i smejale! (FOTO)

foto: AP / Richard Pohle

Mnogi veruju da je upravo ulazak Megan Markl u kraljevsku porodicu poremetio dobro uspostavljenu dinamiku, pa se kraljica trudi da vrati situaciju u prethodno stanje. Čak se priča kako se Kejt i Megan međusobno ne podnose i da je to jedan od razloga da se ona i Hari presele.

Pored toga, britanski mediji sve više zameraju Megan i pišu o njoj u negativnom kontekstu, što zbog trošenja na garderobu što zbog čestog nepoštovanja protokola, te je zapošljavanje stručnjaka očigledno još jedan njen način da okrene javno mnjenje u svoju korist.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs