Tužno

Pre 4 dana obećao supruzi da im predstoje još lepše godine: Zašto su se Šaban Šaulić i Gordana razveli na 20 dana? (FOTO)

Ispod te objave mnogi sad ostavljaju poruke saučešća njihovoj porodici

Vip priča
Autor: ,
Pre 4 dana obećao supruzi da im predstoje još lepše godine: Zašto su se Šaban Šaulić i Gordana razveli na 20 dana? (FOTO)
Foto: Kurir / Vladimir Šporčić

Šaban Šaulić jutros je poginuo u Nemačkoj, a brojni fanovi iz čitavog regiona opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Pre samo četiri dana popularni pevač narodne muzike supruzi Gordani, s kojom je bio u braku 43 godine, čestitao je rođendan, a ispod te objave mnogi sad ostavljaju poruke saučešća njihovoj porodici.

Poginuo Šaban Šaulić: Ostali smo bez kralja narodne muzike!

"Ja danas dižem čašu za sve lepe godine koje su za nama i one još lepše koje nam predstoje! Srećan ti rođendan, voljena moja Gordana", napisao je Šaulić uz objavu koju mnogim njegovim fanovima danas nije bilo lako pročitati.

Sa suprugom Gordanom Šaulić je bio u braku 43 godine, osim 20 dana koliko su službeno bili razvedeni. U mlađim danima Šaulić je često izlazio po kafanama i pio, što je nakon nekog vremena njegova supruga teško podnosila pa je 1985. godine zatražila razvod.

Šaban Šaulić: Elton Džon ima sve moje albume!

Prošle godine za medije Šaulić je otkrio kako je došao "posle tri dana mrtav pijan kući", a kad mu je žena rekla da želi razvod, mislio je da se zeza.

"Onako pijan sam joj rekao "Pa može, ako tako hoćeš". Dala mi je neki papirić, koji sam potpisao, misleći da se zeza. Međutim, kad sam se otreznio, shvatio sam da je bila ozbiljna i da smo se stvarno razveli. S decom je otišla kod svog oca. Nisam mogao da zaspim noćima, falili su mi", rekao je.

Šaban Šaulić: Dan kada mi je sahranjen otac, pevao sam i plakao istovremeno

Gordana mu je naposletku dala drugu šansu pa su se ponovo venčali, a ubrzo nakon toga autobiografsku pesmu "Gordana" posvetio je upravo njoj.

Iza njega ostale su i dve ćerke, Ilda i Sanela i sin Mihajlo.

Šaban Šaulić iskreno o odrastanju: Siroti roditelji nisu imali vremena da se bave mnome!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs