Da li primećujete razliku?

Od kontroverzne umetnice do holivudske dive: Lejdi Gaga promenila lični opis, fanovi zabrinuti - ona je zauvek izgubljena! (FOTO)

Promenila je sve na sebi, od odeće do manira

Vip priča
15:54h Autor:
Od kontroverzne umetnice do holivudske dive: Lejdi Gaga promenila lični opis, fanovi zabrinuti - ona je zauvek izgubljena! (FOTO)
Foto: Profimedia, EPA / John G Mabanglo

Od kako je snimila film "Zvezda je rođena" sa Bredlijem Kuperom, pevačica Lejdi Gaga postala je još popularnija, a čini se da je ulazak u Holivud uneo mnoge promene u život kontroverzne umetnice.

Najlepša žena u najružnijoj haljini: Fatalna plavuša potpuno razočarala! (FOTO)

foto: Profimedia

Do nedavno bila je poznata po ekscentričnim nastupima, video spotovima i šokantnoj scenskoj garderobi, ali nakon premijere njenog prvog filma, Gaga je potpuno promenila stil odevanja.

foto: Profimedia

I ne samo to - popularna pevačica promenila je sve, uključujući i ponašanje na javnim mestima i način poziranja pred fotografima na crvenom tepihu.

Ranije nam ne bi bilo čudno da je vidimo kako na gala večeri pokazuje srednji prst, a sada je viđamo potpuno odmerenu i uvek nasmejanu.

Najlepše odevene žene na dodeli BAFTA nagrada: Ima li bolje obučene dame od Kejt Midlton?

foto: Profimedia

Umesto neverovatnih kostima, poput haljine od živog mesa koju svi pamtimo, sada ponosno nosi ženstvene kreacije, a to je bio slučaj i na sinoćnoj dodeli Gremi nagrada u Los Anđelesu, dakle je ponela doslovno pune ruke nagrada.

foto: EPA / Nina Prommer

Ali, osim nagrada i lepe haljine, mnogima je za oko zapalo jedno - šta se desilo sa Gaginim licem?

foto: EPA / Nina Prommer

Mnogi komentarišu da pevačica izgleda kao da je potpuno promenila lični opis, nekima se čini da se podvrgla operaciji podizanja jagodica, ali većina fanova se slaže u jednom - strahuju da je jedinstvena i potpuno drugačija žena od svih drugih "pala pod uticaj Holivuda", okrenula se ispunjavanju standarda lepote najveće filmske industrije i da će sada postati jedna u milion istih žena.

Čak je počela i da pozira poput poznatih manekenki i drugih dama koje uživaju da objavljuju fotografije na Instagramu u identičnoj pozi.

Stilske katastrofe: Odeća sa dodele Gremija koju želimo da zaboravimo!

foto: EPA / Nina Prommer

"Gotovo je sa njenom originalnošću. Ona je zauvek izgubljena", mnogi su komentarisali fotografije sa sinoćne dodele Gremija.

Da li vi uočavate drastičnu promenu kod Lejdi Gage? Šta mislite, da li će se jedinstvena pevačica stopiti u masu identičnih devojaka na zvezdanom nebu Holivuda?

Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs