Već mesec dana

Nova ljubav u Holivudu: Bred Pit u vezi sa ovom slavnom glumicom? (FOTO)

"Bila je na koktelu s votkom dok se on držao mineralne vode", kaže izvor i dodaje da su izgledali prisno, a u jednom trenu 55-godišnji glumac 12 godina mlađoj kolegici navodno je i namignuo

Šuška se
Autor:
Nova ljubav u Holivudu: Bred Pit u vezi sa ovom slavnom glumicom? (FOTO)
Foto: AP / Evan Agostini

Bred Pit navodno izlazi sa Šarliz Teron nakon što ih je upoznao bivši verenik glumice, Šon Pen.

Novopečeni golupčići navodno nisu skidali ruke jedno s drugog na jednom događaju prošle nedelje, piše The Sun. Njihova veza, za koju se pretpostavlja da je počela oko Božića, prva je ozbiljna romansa Breda Pita nakon razvoda od Anđeline Džoli 2016. godine.

Zbog viška kilograma pala u depresiju: Šarliz Teron otkrila jelovnik pomoću kog je skinula 15 kilograma!

Oskarovka Teron, koja je raskinula veridbu s Penom 2015. godine, Pita je navodno posetila u njegovom domu u Loz Felizu u Los Anđelesu, no još uvek nije upoznala njegovu decu koju deli s Džoli.

"Neformalno se viđaju gotovo mesec dana. Ironično, prijatelji su postali preko Šona, no stvari su se razvile", rekao je izvor.

Prošli vikend par je viđen zajedno nakon različitih filmskih projekcija u subotu. Bred Pit gledao je film "If Beale Street Could Talk", čiji je izvršni producent - u privatnoj kući dok je Teron bila posebni gost na projekciji novog filma Alfonsa Kuarona, Roma u losanđeleskom Šato Marmontu.

Bred Pit (54) je i dalje jedan od najpoželjnijih muškaraca: Nove fotografije su dokaz! (FOTO)

foto: Profimedia

"Bred je došao u Šato nakon, presvukao se i pridružio Teron u ćošku bara", kaže izvor dodajući da su oboje izgledali srećno. "Bila je na koktelu s votkom dok se on držao mineralne vode", kaže izvor i dodaje da su izgledali prisno, a u jednom trenu 55-godišnji glumac 12 godina mlađoj kolegici navodno je i namignuo.

Bred Pit je ostavio alkohol nakon što je priznao da je on bio glavni krivac njegovih bračnih problema s Anđelinom Džoli.

Pitovi predstavnici odbili su da komentarišu njegovu novu romansu.

Šarliz, koja ima dvoje usvojene dece, pre su povezivali s Kijanu Rivsom, Rajnom Rejnoldsom i Aleksanderom Skarsgardom.

U detinjstvu gladovala, trpela batine, videla kako majka ubija oca: Šarliz Teron (42) nijedna nesreća nije zaobišla! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs