Kako je Loren (49) smuvala najbogatijeg čoveka na svetu: Dugo su bili porodični prijatelji! (FOTO)

Vlasik Amazona nije mogao da odoli čarima zavodljive Loren

Šuška se
Autor:
Kako je Loren (49) smuvala najbogatijeg čoveka na svetu: Dugo su bili porodični prijatelji! (FOTO)
Foto: Profimedia

Šef Amazona, Džef Bezos, najavio je razvod od supruge Makenzi s kojom je u braku bio 25 godina. Naravno, budući da nisu potpisali predbračni ugovor, nagađa se da će Bezos u razvodu izgubiti polovinu svog bogatstva.

Ljubavnica zbog koje je i došlo do razvoda je Loren Sančez, a svi odjednom žele da znaju sve o "ženi vrednoj milijardu dolara".

Pa krenimo redom.

1. Loren je 49-godišnjakinja i ima troje dece.

2. Bila je jedna od voditeljki jutarnjeg šou programa "Good Day LA" na Fox 11.

3. Studirala je na Univerzitetu u Kaliforniji, a tokom studiranja bila je i pripravnica na televizijskoj stanici Channel 13.

4. Licencirani je pilot, a dozvolu za helikoptere dobila je 2016. Budući da joj je otac bio instruktor letenja i mehaničar koji je renovirao avione, oduvek je imala strast za letenjem. Leti od 2011.

Kako izgleda muž Branke Katić: Glumica se retko pojavljuje s njim u javnosti! (FOTO)

foto: Profimedia

5. Bila je konsultant Kristoferu Nolanu tokom snimanja filma "Dunkirk".

6. Bezos ju je angažovao da iz vazduha snimi njegovu kompaniju Blue Origin.

7. Sarađivala je s rediteljkom filma "Miss Bala", Ketrin Hardvik, a bila je u funkciji producenta za snimanje scena iz vazduha.

8. Pre tri godine pokrenula je i vlastitu kompaniju Black Ops Aviation koja se bavi snimanjem iz vazduha. Do sad je već snimala Amazon, Netflix i Fox.

9. Glumila je TV voditeljku u filmovima Fight Club, The Day After Tomorrow i Fantastic Four, a samu sebe glumila je u filmovima Ted 2 i The Longest Yard.

10. Bila je prva voditeljka serije "So You Think You Can Dance", ali prestala je sa snimanjem nakon rođenja drugog deteta.

11. Bila je gostujuća voditeljka emisije "The View" od 2000. do 2014.

12. Za Patrika Vitesela udala se 2005., a počeli su da žive odvojeno prošle jeseni. Inače, Vitesel je jedan od izvršnih direktora agencije WME za koju su, između ostalog, potpisali i Met Dejmon, Kristijan Bejl i Hju Džekmen.

13. Njihovo venčanje bilo je prepuno zvezda, a došli su i mnogi Viteselovi klijenti kao što su Met Dejmon, Ben Aflek, Dženifer Garner, Džesika Alba i mnogi drugi.

Neprimereno ponašanje Hajdi Klum: Kolegama je bilo neprijatno u njenom društvu! (FOTO)

Sančez je u jednom intervjuu izjavila: "Uvek sam pitala prijateljice kako znaju da su upoznale onog pravog. Onda sam upoznala Patrika i bilo mi je jasno".

14. S Bezosom nije ušla u vezu sve dok nije prekinula s Viteselom. Patrik i Makenzi mesecima su znali za njihovu vezu. Trenutno je u procesu razvoda od Vitesela.

15. Kad je bila u braku s Viteselom, par je bio u vrlo dobrim odnosima s Bezosom, a više su puta viđeni zajedno na raznoraznim događajima.

Ona jede, a ne deblja se, zarađuje bogatstvo, ali ostaje čvrsto na zemlji: Ni jedan muškarac ne može da osvoji ovu ženu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs