mANIPULATOR

Daleko od dobrice: Megan maltretira osoblje, Harijem manipuliše! Kraljica intervenisala! (FOTO)

Kraljica u nekoliko navrata morala da skrene pažnju nekadašnjoj glumici

Šuška se
14:45h Autor:
Daleko od dobrice: Megan maltretira osoblje, Harijem manipuliše! Kraljica intervenisala! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada je otkriveno da je nakon samo šest meseci tajanstvena Melisa, bivša asistentkinja Megan Markle, dala otkaz, ponovno su se pokrenule priče o tome da vojvotkinja od Saseksa nije ni najmanje onakva osoba kakvom se prikazuje.

Američka miljenica navodno nije baš takva dobrica, a o tome se govori još iz vremena u kojem je Holivud bio njen san.

Još na početku Meganine veze s Harijem o njenoj naravi progovorila je njena tadašnja agentkinja, opisujući je kao osobu s kojom je poprilično teško raditi.

Kako je rekla, 36-godišnja vojvotkinja od Saseksa mrzi negativnost i silno je fokusirana na to da dobije ono što želi, zbog čega će prekinuti sve kontakte s osobom koja dovede u pitanje njezine odluke.

Iako je, Mehan uvek bila "topla i izuzetno harizmatična osoba", sve se promenilo nakon što je upoznala princa, a ključna transformacija dogodila se u septembru 2016. godine, kada je prisustvovala događanju One Young World u Ottawi.

Na molbu novinara da mu odgovori na nekoliko pitanja Megan je bezobrazno odgovorila neka popriča s njenom agentkinjom.

Asistentkinja Megan Markle dala otkaz: Nije mogla više da izdrži!

foto: Profimedia

"Bila sam u šoku jer to nikada pre nije uradila. Uvek je bila topla i prijateljski nastrojena. Od tog trenutka s njom je bilo mnogo teže raditi, naročito stvari koje nisu bile u njenom rasporedu."

Njenu promenljivu ćud već je na svojoj koži osetio i sam princ Hari, ali izgleda kako je on još uvek previše zaljubljen u svoju suprugu i majku njegovog budućeg deteta, pa joj sve prašta.

Naime, Hari je zbog Megan morao da prestane da puši, ali i da se druži sa prijateljima s kojima se poznaje od malih nogu.

"Sve je to deo njenog plana da preobrati Harija i oblikuje ga u novog, doslednog i poslušnog člana kraljevske porodice. Ne želi nikakve afere, kikseve i skandale. Osim toga, par planira porodicu, pa su trenutno potpuno koncentrisani na to", kazao je jedan od neimenovanih izvora za britanske tabloide.

Ali izgleda da ona itekako zna kada treba i koliko kome ići "niz dlaku". Tako je isprva u javnim pojavljivanjima bila itekako nadmoćna nad svojim partnerom, ali kako se približavalo službeno venčanje, sve je više dopuštala Hariju da oseti nadmoć.

Ponašanje prepuno samopouzdanja, naročito pred medijima, koje je uključivalo i to da sama bira kako će se i kojim putem ona i Hari kretati, palo je u drugi plan kada je bukvalno prepustila svom vereniku da je "vodi".

Ugovor o trudnoći Megan Markl izašao u javnost: Evo čega se najviše boji!

foto: Profimedia

"Kao da, što se venčanje više približava, ona čini sve da ga izdigne iznad svega i napravi od njega zvezdu", rekla je tada stručnjak za govor tela te nastavila:

"Ona ga definitivno vrti oko malog prsta, ali ne mislim u negativnom smislu da manipuliše njime."

Nedavno su u vodu pala i sva nagađanja o tome kako je ona zapravo miljenica kraljice Elizabete II i kako se njih dve odlično slažu.

Megan navodno zna biti poprilično "teška", a kraljici se zamerila još pre venčanja i otada ne prestaju tenzije između njih. Kraljica Elizabeta II je navodno upozorila princa Harija o ponašanju njegove verenice i sadašnje supruge Megan Markle pre njihovog venčanja u maju, a kap koja je kraljici prelila čašu su Meganini prohtevi oko svadbene tijare.

Prema knjizi reportera Ričarda Džobsa, princ Hari je burno reagovao na činjenicu da njegova draga ne može dobiti tijaru koju je želela, pa je osoblju napomenuo:

"Šta Megan želi, to i dobije." Iako joj princ Hari ide niz dlaku, kraljica očigledno ne planira da ispunjava prohteve vojvotkinje od Saseksa.

Melanija Tramp sletela u London i šokirala: Prva dama Amerike iskopirala Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Kraljica je svog unuka upozorila da "Megan treba razmisliti o tome kako razgovara s osobljem te kako se mora s posebnom pažnjom držati kraljevskog protokola", a uz sve ovo nagađa se i kako je nekadašnja glumica svojim ponašanjem odavno naljutila i Kejt Midlton, koja joj je zamerila neprimereno ponašanje prema osoblju.

Izvor blizak kraljevskoj porodici rekao je kako "Megan zna biti "teška". Ima jako visoke standarde i navikla je da radi u holivudskom okruženju. S druge strane, u kraljevskoj porodici vladaju drugačija pravila i nivo poštovanja, a Kejt je oduvek pazila kako će se ponašati u prisustvu osoblja."

Ali Kejt se ne treba preterano brinuti, naročito nakon što je otkriveno da će se Hari i Megan odseliti iz Londona kako bi odgajali dete, ali i da će princ Hari i njegov stariji brat, princ Vilijam, odvojiti svoje kancelarije i manje se zajedno pojavljivati. Sudeći po tome, susreti bi se trebali događati tek na nekim važnijim događanjima i porodičnim okupljanjima.

Modni trikovi kraljevske porodice: Kejt Midlton ima novi trik za savršen hod na visokim potpeticama

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs