Otkrivamo

Kraljevski par se povukao od očiju javnosti, ali Megan priznala: Imamo jasne planove za moju trudnoću!

Sve više vremena provode u svojoj novoj rezidenciji u Kotsvoldu

Šuška se
09:14h Autor:
Kraljevski par se povukao od očiju javnosti, ali Megan priznala: Imamo jasne planove za moju trudnoću!
Foto: Profimedia

Par otkrio planove

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa poprilično uspešno čuvaju svoju privatnost, a par sve više vremena provodi u svojoj novoj rezidenciji u Kotsvoldu koja je izolovana poput tvrđave.

Velika eksponiranost je kraljevskom paru dojadila pa su se povukli iz središta javnosti, a nedavno su preko kraljevskog portparola preneli objavu upućenu svima iz njihovog kruga prijatelja:

"Ako razgovarate s novinarima, više nam niste prijatelji, niti ste dobrodošli pod naš krov". Ignorisanje i prestanak komunikacije s medijima način je na koji će se par boriti protiv silnih informacija koje izlaze o njima.

Ipak, odlučili su da odgovore na često postavljeno pitanje, a to je kada će bračni par proširiti svoju porodicu?

Medeni mesec za kraljevski par: Ovde će Megan Markl i princ Hari uživati! Poludećete kada vidite kako izgleda (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Kako prenose strani mediji, Megan je odlučila da ostavi trudnoću za kasnu jesen, a razlog tome je njihovo višenedeljno putovanje u Australiju i Novi Zeland. Naime, Megan želi što više da pazi na trudnoću, a to svakako ne uključuje daleka putovanja koja mogu doprineti mučninama i nelagodnostima, posebno u prvih 12 nedelja trudnoće u kojima je i mogućnost spontanog pobačaja najveća.

Megan Markl svojim izgledom oborila s nogu sve prisutne: Vojvotkinja od Saseksa i princ Hari na krštenju princa Luisa! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs