ŠOK!

Krivac za raspad braka nije Bred Pit: Suprug Dženifer Aniston u zagrljaju poznate plavuše! (FOTO)

Nakon dve godine braka i sedam godina srećne veze, Dženifer Aniston i Džastin Teru potvrdili su da se razvode, a navodno je za sve kriva glumčeva bliskost s jednom koleginicom

Šuška se
Autor:
Krivac za raspad braka nije Bred Pit: Suprug Dženifer Aniston u zagrljaju poznate plavuše! (FOTO)
Džastin Tero i Dženifer Aniston, Foto: Profimedia

Svet je juče iznenadila vest da su popularni glumci odlučili da stave tačku na svoj brak, a oni su u zajedničkom saopštenju za medije istakli da su zajedno doneli ovu važnu odluku, piše Glossy.

- Odluka je zajednička i doneta s mnogo ljubavi - objasnili su Dženifer i Džastin, dodavši da ostaju najbolji prijatelji.

Ipak, javnost je odmah počela da spekuliše je li neko od njih dvoje bio neveran i ima li u svemu tome ulogu Bred Pit, bivši suprugDženifer Aniston.

Poznati glumac se pokajao: Bred Pit konačno priznao najveću životnu grešku! (FOTO)

foto: Profimedia

Sudeći po pisanju medija, Džastin je bio taj koji je narušio bračnu idilu, i to zbliživši se previše s jednom njihovom koleginicom na koju niko nije sumnjao...

Kako pišu svetski mediji, Džastinovo srce je navodno ukrala Naomi Vots, britanska glumica i producentkinja s kojom je on sarađivao još pre 17 godina, na snimanju filma "Mullholland drive".

Dženifer Aniston plače, i ne krije: Poznati savetuju kako da prebolite raskid! (FOTO)

foto: Profimedia

Plavokosa glumica, koja godinama živi u Njujorku - gde Džastin sve češće boravi proteklih meseci, dvanaest godina je bila u vezi s kolegom Livom Šrajberom, s kojim je dobila dvoje dece - sinove Aleksandra i Semjuela. Ipak, oni su 2016. godine saopštili da se rastaju, a Naomi od tad nismo videli u zagrljaju drugog.

Sudeći po pisanju američkih medija, Džastin Teru i Naomi Vots se druže godinama, ali su se između njih rodile drugačije emocije nakon što je ona raskinula sa Šrajberom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs