Ne sme da iznosi svoj stav

Sve dame će podržati žrtve zlostavljanja, samo Kejt neće smeti to da uradi: Kraljevsko pravilo uzburkalo javnost!

Princ Vilijam i Kejt Midlton prisustvovaće dodeli BAFTA nagrada, na kojoj će crnom garderobom poznate dame podići svest o seksualnom zlostavljanju u filmskoj industriji, ali vojvotkinja će morati da ostane neutralna po ovom pitanju

Šuška se
16:36h Autor:
Sve dame će podržati žrtve zlostavljanja, samo Kejt neće smeti to da uradi: Kraljevsko pravilo uzburkalo javnost!
Foto: Reuters / Hannah Mckay

Predstojećeg vikenda održaće se dodela nagrada Britanske akademije filmskih i televizijskih umetnosti, a njoj će prisustvovati princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, koja se, tvrde strani mediji, neće solidarisati sa slavnim ženama, piše Glossy.

Iako nije iznenađujuće to što će vojvoda i vojvotkinja od Kembridža biti gosti na ovom glamuroznom događaju - princ Vilijam je ipak od 2010. godine predsednik Britanske akademije filmskih i televizijskih umetnosti - za mnoge je intrigantno pitanje hoće li se Kejt Midlton pridružiti stotinama slavnih dama koje planiraju da obuku crnu boju od glave do pete.

Zašto Kejt Midlton ne skida kaput unutra, bez obzira na sve: Razlog je više nego besmislen! (FOTO)

foto: Profimedia

Naime, baš kao i na dodeli Zlatnih globusa u januaru ove godine, poznate dame iz sveta umetnosti planiraju da crnom odećom podignu svest o seksualnom nasilju nad ženama u filmskoj industriji i solidarišu se sa žrtvama.

Sudeći po pisanju stranih medija, Kejt Midlton mogla bi da bude jedna od retkih dama koje će se na crvenom tepihu pojaviti u odevnoj kombinaciji neke druge boje.

Kako piše Style Caster, lepa vojvotkinja ne sme da izražava bilo kakav politički stav, što je pravilo britanske kraljevske porodice. Svi članovi ove familije moraju, naime, ostati strogo neutralni u vezi s političkim pitanjima.

Modni užas Kejt Midlton: Kritičari napljuvali izgled lepe vojvotkinje! (FOTO)

foto: Profimedia

Tako Kejt Midlton, iako može da učestvuje u humanitarnim akcijama u vezi s mentalnim zdravljem, majčinstvom i decom, najverovatnije neće moći da obuče crno u znak podrške žrtvama seksualnog nasilja jer bi se to moglo smatrati zloupotrebom njene kraljevske pozicije.

Bakingemska palata još uvek se nije oglašavala ovim pitanjem, pa oči svetske javnosti ostaju uprte u crveni tepih dodele nagrada BAFTA i iščekuju trenutak kada će princ Vilijam i njegova draga zakoračiti na njega.

Jedno je sigurno - društvene mreže će goreti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs