Zvezde su zvezde

Razmažene, zahtevne, naporne: Ovo je 12 najomraženijih glumica u Holivudu! (FOTO)

Priča se da je nemoguće raditi sa njima

Šuška se
16:42h Autor:
Razmažene, zahtevne, naporne: Ovo je 12 najomraženijih glumica u Holivudu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na filmskom setu često ne cvetaju ruže. Rokovi nabijaju tempo, svi su nenaspavani i umorni, puno je nervoze, tu je i pritisak producenata, oglašivača, sponzora...

Ni najuspešnijim holivudskim glumcima život često nije lak. Ali zvezde su zvezde, neke više i češće od ostalih, pa se tako ponašaju i na snimanju - ovo je 12 glumica za koje se priča da je s njima nemoguće raditi...

12. Šon Jang

Iako je od filmskog hita "Blade Runner" prošlo više od 30 godina, filmskoj ekipi ove fantastične sage u sećanju ostaje junakinja filma. Glumica Šon Jang koja je oživela lik Rejčel bila je baš nesnosna. Toliko da je dobila tužbu od kolege glumca Džejmsa Vudsa kog je pratila, maltretirala, i na kućnu adresu mu dostavila unakaženu lutku. To je bilo 8 godina nakon prikazivanja filma Blade Runner, a optužio ju je i telohranitelj kog je ošamarila, jer ju je upozorio da - previše partija. Zaista, ko je nakon devedesetih uopšte čuo za Šon? Za silaznu putanju svoje karijere velikim delom je sama zaslužna.

foto: Profimedia

11. Teri Hačer

Zahvaljujući milionskim iznosima koji su se uloženi u seriju Očajne domaćice nije ni čudo da je ponašanje Teri Hačer dugo ostalo skriveno. Jednom za snimanje cele sezone nije ni sa kim razgovarala, a opšte je mišljenje da Teri briga jedino za Teri. Nakon 8 sezona snimanja glavne zvezdeEva Longorija, Mašra Krso, Felisiti Hafman i Vanesa Vilijams su zahvalile celoj filmskoj ekipi. Na kartici su ipak izostavile Teri Hačer koja je glumila Suzan. Jasno su svima dale do znanja da je glumiti s Teri bilo nešto najgore što im se dogodilo u karijeri; kolegica Nikolet Šeridan za nju je izjavila da je najgora žena na svetu, a dok je serija trajala, hoće li ekipa doći na neku zabavu često je bilo uslovljeno time da Teri ne dođe.

foto: Profimedia

10. Kristin Stjuart

Glumica koju je proslavila "Sumrak saga" često je proglašavana zvezdom bez pokrića. Nedostatak glumačke harizme kao i jednolična gluma su je dovele na loš glas - zbog manjka glumačke veštine pa onda i nesigurnosti često je bila otresita prema kolegama, a posebno je to bilo vidljivo na setu filma "Snežana i Lovac". Priča se. Zašto još ide na živce ljudima? Svojevremeno zbog veze s Robertom Patisonom, odbija da se smeje pred kamerama na različitim događanjima pa deluje hladno i baš ju je briga za imidž koji će imati u Holivudu. Ali, Kristen i dalje uspešno juri karijeru.

foto: Profimedia

9. Džulija Roberts

Koliko god voleli glumicu čarobnog osmeha, čini se kako ona nije baš omiljena među kritičarima. Zameraju joj kako živi od stare slave i filmova poput "Zgodna žena" i "Odbegla nevesta". Isto tako, priča se da joj samo jedan tip uloge odgovara - vrckave crvenokose u lakim komedijama. Nisu sa njom srećne ni njene kolege. Na snimanju Spilbergovog "Kuke" gde je glumila Zvončicu ponašala se kao kakva primadona pa su je kolege umesto Tinker Bell zvali Tinker-Hell. Na snimanju filma "Volim nevolje" bila je u tako lošim odnosima s Nikom Nolteom da su jedva uspeli da snime zajedničke scene. Nolte je izjavio kako Džulija Roberts "nije dobra osoba i svi to znaju", a ona je novinarima rekla kako je on "potpuno odvratan". No, Džulija se kritikama može samo nasmejati i ponosno pokazati svog Oskara.

foto: Profimedia

8. Dženifer Lopez

Koliko god se ponašala kao neopterećena devojka iz komšiluka, "Jenny from the block" je obična medijska prevara, kažu njene kolege. Na snimanjima ova svestrana latinoamerikanka glumi pravu divu i stalno nešto izvolijeva, a pri tom posebno iritira činjenica da je ne baš dobra glumica. Zaista daleko od slike skromne cure iz Bronksa koja je, eto, uspela u životu kakvu održava u javnosti.

foto: Profimedia

7. Anđelina Džoli

Skandalozna diva je još jedna glumica koju u Holivudu baš ne vole previše. Ne toliko zbog njene glume ili ponašanja na setu (mada se priča kako je napala Marion Kotlard zbog sumnje da nešto muti s Bredom i nije sa njom razgovarala tokom celog snimanja filma "Tajna veza" ne pomaže), nego medijske slike koju je o sebi stvorila. Njoj nije problem poljubiti brata u usta na crvenom tepihu, ili razoriti brak Bred Pita i Dženifer Aniston, barem tako misli konzervativna javnost - sliku otimačice muškaraca počela je graditi već kad je Lauri Dern otela Bilija Boba Tortona. "Poštenjaci" i danas imaju problema s lepom glumicom. Više nego o njenom humanitarnom radu govori se o njenoj navodnoj anoreksiji, a kad je pokrenut razvod između nje i Brada, javnost je stala na njegovu stranu.

foto: Profimedia

Nastavak pogledajte na sledećoj strani!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs