Od paklenog kuvara do oca iz pakla

PRE 7 GODINA PAKLENOM KUVARU ODUZETA DECA, SUPRUGA TVRDILA DA IH ON TUČE: Saša Mišić sad ima još 5. dece i evo šta radi!

On je govorio kako se nada da će supruga da mu se vrati, dok je ona tvrdila da ih on tuče

Šuška se
22:04h Autor:
Foto: Printscreen/Instagram/misic197

Pre tačno deset godina prikazivala se emisija “Paklena kuhinja”, koju je ovog leta „Prva“ televizija reprizirala. Kuhinja je bila “paklena” zahvaljujući Saši Mišiću, ugostitelju koji je prethodno dugo živeo u Nemačkoj, gde je učio ne samo kulinarstvo, već i kako što bolje organizovati posao u ugostiteljstvu. Mnogi od nas su, dugo posle tog serijala, zavirivali kroz odškrinuta vrata kuhinja u restoranima u koje smo odlazili, da bismo se uverili da situacija nije kao u emisiji.

Kada je Jovica Jovičić postao novi “pakleni kuvar”, Sašu Mišića smo prestali da viđamo na ekranima. No, on je ostao veran svojoj poslovnoj priči, a to je prenošenje kulinarskog i menadžerskog zvanja. U međuvremenu je objavio i knjigu “Odiseja hrane: povratak na ognjište”, u kojoj, kako njegov izdavač kaže, otkriva svoju svestranu ličnost kuvara, viteza, bajkera, hadžije…

Već mesecima Saša Mišić putuje po celom Balkanu, od mesta do mesta, od restorana do hotela, od banje do salaša, a sve to radi zbog snimanja svoje emisije „Turist Ekspert“, koja se prikazuje na televiziji „Balkan Trip“. Ovog puta nikoga ne grdi, niti nastoji da menja “ličnu kartu restorana”, već prikazuje realno stanje, ostavljajući gledaocima da zaključe da li im se tu dopada ili ne.

Očigledno je uspeo da ponovo osmisli poslovnu priču kakvu voli, a ne sumnjamo da mu je privatan život vrlo dinamičan, jer kako da bude drugačiji kad je ponosni tata osmoro dece. Da, dobro ste pročitali, “pakleni kuvar” je osmostruki tata, a razlika između njegovog najstarijeg i najmlađeg deteta je četrnaest godina.

Pre sedam godina, Sašin privatni život bio je u žiži javnosti. Pakleni kuvar je ispričao kako je njegova supruga ostavila i njega i decu jer nije mogla da se snađe u majčinstvu u Srbiji.

Saša je pričao kako sam brine o deci uz pomoć pedagoga na njihovom imanju u Ritopeku.

Saša Mišić
foto: Kurir Arhiva

2014. godine Saši je Centar za socijalni rad oduzeo decu Ekatarinu, Konstantina i Danicu, te starateljst nad njima je dato njihovoj majci Katarini Grujning.

Njegova biša supruga je tvrdila da je "pakleni kuvar" "povredio telesni i duševni integritet" nje i njihove, tada maloletne dece. Ona je tada rekla da Mišić svime što čini samo nanosi štetu svojoj deci.

Te godine su svi članovi Sašine porodice stali na stranu njegove bivše žene. "Budite sigurni da su svi dokazi koji su dostavljeni sudu, tužilaštvu i Centru za socijalni rad nesporno pribavljeni ne samo od gospođe Katrin nego i od članova porodice samog gospodina Mišića, koji na sve načine nastoje da pomognu bivšoj snaji," pričala je tada advokatica Katarine Grujning.

Od tada je prošlo sedam godina, a Saša je dobio još petoro dece sa, za javnost nepoznatom ženom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...