Kraljičin miljenik

KAD JE TEŠKO, PRINC VILIJAM SE UVEK OBRAĆA NJEMU: Ko je Piter Filips? (FOTO)

Svi još uvek pričaju o sahrani princa Filipa. Analiziraju se svi detalji, a svet zanima i ko je muškarac koji je u povorci stajao između dva posvađana brata, prinčeve Vilijama i Harija

Šuška se
15:59h Autor:
KAD JE TEŠKO, PRINC VILIJAM SE UVEK OBRAĆA NJEMU: Ko je Piter Filips? (FOTO)
Foto: Profimedia

Danas je do nas stigla vest da je princ Vilijam tražio da upravo Petar Filips stoji između njega i brata Harija, u povorci na sahrani princa Filipa.

Piter Filips je sin princeze Ane i živi kao sav normalan svet i to zahvaljujući upravo majci. Naime, njegova majka se odrekla titule lejdi, čime je njemu i njegovoj sestri takođe uskratila titulu, a sve pod parolom da im "želi normalniji život bez opterećenja."

To se ispostavilo kao pravilna odluka, s obzirom da se Piter nedavno razveo od supruge, bez skandala. Piter deli starateljstvo sa bivšom suprugom nad dvema ćerkama, Savana (10) i Ajsla (9).

Piter je bukvalno odrastao na dvoru, bio je kao rođeni brat prinčevima Vilijamu i Hariju, te je uvek bio uz njih tokom srećnih, ali i tužnih perioda njihovih života.

Nakon smrti princeze Dajane, 1997. godine, Piter i njegova sestra Zara, pojurili su na imanje kraljice Elizabete, da podrže svoje rođake. Piter je čak viđen kako se pridružuje svojim rođacima i bakama i dekama dok su gledali cveće i druge počasti koje su Dijani ostavili obožavaoci ispred kapija zamka.

Piter je 2002. godine šetao pored svojih rođaka na sahrani njihove prabake, kraljice majke.

Piter Filips
foto: Profimedia

Kako su Piter i Vilijam bliski, tako su i njihova deca bliska. Savana i Ajsla se redovno druže sa prinčevima Džordžom i Luisom, ali i sa princezom Šarlot.

Iako je Piter najstariji unuk kraljice Elizabete, on je izgubio pravo na tron, jer su se njegovi roditelji odrekli titule.

Piter ne radi za kraljevsku porodicu, samostalan je i ima svoju firmu za menadžment.

O svojoj baki, kraljici Elizabeti, Piter je rekao 2016. godine:

"Oduvek sam bio veoma blizak sa bakom i često razgovaramo. Ona mi je celog života velika inspiracija."

Piter Filips
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs