SVIMA ZADAJE GLAVOBOLJE

DA LI JE ONA NAJOPASNIJA ŽENA KRALJEVSKE PORODICE: Čak ni kraljica Elizabeta ne može da je kontroliše! (FOTO)

Za princezu Anu (70) se kaže da je "teška žena", zastareli tradicionalista, skandal majstor, osoba koja ne preza ni od čega...

Šuška se
16:43h Autor:
DA LI JE ONA NAJOPASNIJA ŽENA KRALJEVSKE PORODICE: Čak ni kraljica Elizabeta ne može da je kontroliše! (FOTO)
Foto: Profimedia

Princeza Ana (70) je jedina ćerka kraljice Elizabete i princa Filipa. Za nju se kaže da je "teška kao crna zemlja", da ne preza ni od čega, da se tradicije drži kao "pijan plota", te da sve radi po pravilima tako da joj niko ništa ne može zameriti, piše Stil.kurir.rs

1 / 3 Foto: Profimedia

Princeza Ana je priča za sebe!

1. Princeza Ana nikad svoje roditelje nije zvala "mama" i "tata", već isključivo "kraljica" i "vojvoda".

2. Mrzi da se rukuje i nikad nikome ne pruža ruku, drži se na distanci koliko god je u prilici.

"Teorija je da se ne možeš rukovati sa svima na tim događajima pa nemoj ni da počinješ. Uvek sam se držala toga, ali vidim da kod drugih nije tako. Uostalom, smatram da je rukovanje potpuno apsurdno", rekla je Ana.

3. Ceo život se osećala da je u senci roditelja i brata, budućeg kralja!

"Kad smo bili tinejdžeri na turneji s kraljicom uvek smo znali da ljudi ne aplaudiraju nama. Isprva je bilo teško, ali navikla sam se da sam u senci, ona druga, koja nije u centru pažnje", kaže Ana.

4. Princeza Ana je davne 1973. godine odlučila da se odrekne titule lejdi, i tako i svojoj deci Piteru i Zari uskrati kraljevske titule.

"Pretpostavljam da im je bilo lakše, i mislim da bi se mnogi složili kako postoje razni problemi koji dolaze s titulom", izjavila je.

5. Kamila, žena princa Čarlsa, živi u strahu od princeze Ane i to zbog jedne stvari: Ana je ne podnosi! A zašto? Naime, pre nego se udala, princeza Ana je bila u ljubavnoj vezi sa Kamilinim prvi suprugom Endruom Parkerom.

"Afera između Endrua i Ane nije uspela, ali mislim da su se jako voleli. Štaviše, mislim da se i dalje vole. Smatram da su oduvek imali problema zbog afere sa Endruom", kaže izvor blizak kraljevskoj porodici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs