oTKRIVENO

Žizlen Maksvel (58) i Džefri Epstajn organizovali su orgije sa devojčicama od 15 godina: Novi detalji suđenja!

Slučaj koji ne prestaje da šokira svet

Šuška se
Autor:
Žizlen Maksvel (58) i Džefri Epstajn organizovali su orgije sa devojčicama od 15 godina: Novi detalji suđenja!
Foto: Profimedia

Žizlen Maskvel (58) imala je neprekidne "orgije" sa devojčicama od 15 godina na karipskom ostrvu u vlasništvu pedofila milijardera Džefrija Epstajna, otkrivaju novi sudski dokumenti izjave Virdžinije Roberts.

Šokantna tvrdnja se nalazi u njenom svedočenju iz 2015. godine. Dokumenta su stavljena pod ključ nakon što je Maksvel, koju su okarakterisali kao Epstajnovu "madam", pristala da slučaj reši van suda, ali sada je uhapšena zbog optužbi za seksualne zločine i svi detalji su sada poznati javnosti. U tim dokumentima stoji da su Žizlen i Džefri organizovali orgije koje su trajale danima na privantom ostrvu, a devojčice su dolazile privatnim avionima.

Virdžinija je upitana da opiše žene koje su dolazile zbog seksualnog kontakta na ovo ostrvo, a ona je odgovorila: "Bilo ih je toliko mnogo, ne znam odakle da počnem"

"Bilo je plavuša, bilo je brineta, crvenokosih. Sve su bile lepe devojke. Rekla bih da su bile starosti od 15 do 21 godine," dodala je. Žizlen i Džefi su učestvovali u seksu sa devojkama u bazenu, u blizini obale, u malim kolibama kao i njegovoj privatnoj kabini.

"Sve devojke su bile modeli - mislim da su bile modeli. Bilo je orgija koje su se održavale i vani pored bazena. Devojke nisu govorile Engleski jezik, već Ruski ili Češki," rekla je Virdžinija Roberts. Ona takođe navodi kako su je Džefri i Žizlen prodali moćnim ljudima zbog seksa, uključujući princa Endrua, te da su tražili od nje da se ponaša kao da uživa a ne kao da je osuđenik.

Ona je tvrdila da su kod Epstajna dolazili gosti poput Bila Klintona, Naomi Kembel, Hajdi Klum i da su svi učestvovali u orgijama koje su tu organizovane.

Žizlen se nalazi trenutno u zatvoru i čeka suđenje, a Džefri je pronađen prošlog avgusta obešen u ćeliji dok je čekao suđenje zbog optužbe za trgovinu seksom i zlostavljanje žena i devojaka na floridi od 2002. do 2005. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs