Priznanje

Elton Džon iznervirano: Ja sam platio Hariju i Megan privatni let do Nice! (FOTO)

Elton Džon je danas potvrdio da je on lično finansirao privatni avion za vojvodu i vojvotkinju od Saseksa.

Šuška se
Autor:
Elton Džon iznervirano: Ja sam platio Hariju i Megan privatni let do Nice! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sedamdesetdvogodišnji pevač,Elton Džon, tvrdi da je on lično iskeširao oko 15 miliona funti kako bi par stigao u Nicu.

Inače, Englezi su besni na mladi kraljevski par koji po njima besomučno troši na letovanje, dok se privatnim avionom frćkaju po svetu.

"Duboko sam uznemiren današnjim iskrivljenim i zlonamernim izveštajem štampe oko boravka vojvode i vojvotkinje od Saseksa u mom domu u Nici, prošle nedelje.

Majka princa Harija, Dajana, princeza od Velsa, bila je jedna od mojih najdražih prijateljica. Osećam veliku obavezu da zaštitim Harija i njegovu porodicu od nepotrebnog uznemiravana štampe koja je doprinela Dajaninoj smrti.

Nakon naporne godine nastavljajući svoj naporan rad i posvećenost dobrotvornom stvaralaštvu, David i ja smo želeli da mlada porodica ima privatan odmor unutar sigurnosti i mira našeg doma. Da bismo održali visok nivo mera zaštite, organizovali smo privatni let.

Vodili smo računa da njihov let bude ekološki osvešten, jer se Hari zalaže za to.

Izuzetno poštujem i Harijevu i Meganinu posvećenost milosrdnosti i pozivam novinare da prestanu sa neistinama i napadima na njihov lik, koji se dešava svakodnevno," naveo je Elton Džon na svom Instagram profilu.

Kap koja je prelila čašu je i nova objava mladog para na Instagramu koja je dobila mnogo negativnih komentara.

Naime, na njihovom zvaničnom instagram profilu, objavljen je citat o dobroti i tome kako jedno malo dobro delo može da postigne mnogo.

Njihovi pratioci su mahom komentarisali ovaj post rečima: "A šta mislite da malo povedete računa o svojim troškovima?"; "Presatnite da budete dvolični!" i td.

Ona ne liči na Dajanu, već na Donalda Trampa: Promućuran potez Megan Markl pokazao dokle je spremna da ide!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs