Promenila se

Milione dala da bi izgledala poželjno: Zašto onda izgleda 10 godina starije? (FOTO)

Obožavaoci ubeđeni da je kriva estetska hirurgija

Šuška se
Autor:
Milione dala da bi izgledala poželjno: Zašto onda izgleda 10 godina starije? (FOTO)
Foto: Profimedia

Ovih dana ona slavi tek 22. rođendan, a pratioce na društvenim mrežama je zadivila nizom fotografija svoje glamurozne proslave u Italiji.

Ali obožavaoci Kajli Džener na društvenim mrežama najviše komentarišu njen izgled: Zašto Kajli izgleda deset godina starije?

Neki kažu da je to zbog toga što je postigla tako mnogo za kratko vreme (ona je jedna od najbogatijih žena na svetu), dok drugi krive estetsku hirurgiju kojoj se milionerka podvrgla u ranim godinama kako bi izgledala poželjnije.

Rijaliti zvezda je proglašena najmlađom milionerkom od strane Forbsa, dok je Kajli pre 18 meseci na svet donela devojčicu Stormi.

Ugradila traktorsku gumu u zadnjicu: Zašto ceo Instagram pljuje Kajli Džener (FOTO)

Kajli je priznala da je u prošlosti eksperimentisala sa plastičnom hirurgijom, puneći usne filerima, kao i lice. Stoga je znatno izmenila svoj izgled još pre 17. godine, dok platični hirurg dr Karidis tvrdi da je rijaliti zvezda operisala i nos.

Za Paper magazin, mlada bogatašica je negirala operacije:

"Ljudi misle da sam otišla pod nož i rekonstruisala lice potpuno, ali to nije istina. Nikad to ne bih uradila, previše se bojim. Nema toga što dobra kosa i šminka ne mogu da urade, i fileri naravno. Ne poričem da sam radila filere."

Kada su je optužili da je povećala grudi, Kajli je rekla da je to zbog debljanja.

"Moje grudi su se popunile kada sam se ugojila 15 kg," tvrdi ona.Najlepši i najromantičniji prizor koji smo u skorije vreme videli: Kuća puna ruža za Kajli Džener! (VIDEO)

foto: Profimedia

Dok rijaliti zvezda neumorno deli svoje fotografije na društvenim mrežama pokazujući čas telo, čas lice, njeni obožavaoci komentarišu da izgleda kao da ima najmanje 30 godina. I u toj tvrdnji su svi složni.

Plastični hirurg je ubeđen da je mlada bogatašica uradila mnogo više plastičnih operacija nego što priznajte, te da je zbog njih ranije ostarila.

Kajli Džener: Ja sam žrtva nasilja od devete godine!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs