Šokantne tvrdnje

Vilijam je Kejt tretirao kao sluškinju, radio je s njom šta god je hteo: Isplivali intimni detalji iz veze kraljevskog para!

Prijatelji tvrde da im je veza bila katastrofalna, puna svađa i problema

Šuška se
Autor:
Vilijam je Kejt tretirao kao sluškinju, radio je s njom šta god je hteo: Isplivali intimni detalji iz veze kraljevskog para!
Foto: AP / Heathcliff O'malley

Endru Morton, autor knjige "Vilijam i Ketrin" (William i Catherine), koja je izašla pred venčanje vojvode i vojvotkinje od Kembridža, tvrdi da je njihova veza bila katastrofalna i da se brojni prijatelji čude kako su uopšte završili u braku.

U knjizi su o kraljevskom paru govorili ljudi koji su se s njima družili dok su bili u vezi i retko ko ima lepo mišljenje, jer je Vilijam navodno Kejt tretirao kao sluškinju.

Kada su njih dvoje 2007. godine nakratko raskinuli, brojni prijatelji su pomislili Hvala bogu da se to završilo, tvrdi Morton. Vilijam je Kejt držao "na uzici" i uzimao zdravo za gotovo, često ju je ignorisao u društvu, pogotovo dok je razgovarao s drugim ljudima.

"Njihova veza je stalno bila na ivici. Uvek problemi i svađe. Vilijam je Kejt tretirao kao služavku, a ne kao devojku", kaže jedna prijateljica kraljevskog para i dodaje da je princ s Kejt mogao da radi sve što je poželeo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs