šta se tu zapravo dogodilo?!

Nacrtala je modrice na koži, JA sam tu bio žrtva: Kontroverzna izjava glumca pokrenula medijsku buru!

Glumac je dao svoju prvu izjavu protiv bivše supruge kao deo svoje tužbe protiv nje za klevetu od 50 miliona dolara

Šuška se
Autor:
Nacrtala je modrice na koži, JA sam tu bio žrtva: Kontroverzna izjava glumca pokrenula medijsku buru!
Foto: Profimedia

Džoni Dep (55) optužuje svoju bivšu ženu Amber Herd da je ona njega zlostavljala u svojoj prvoj izjavi koja je deo Depove tužbe za klevetu od 50 miliona dolara protiv nje.

Glumac je podneo izjavu u kojoj je u ponedeljak, u sudskim dokumentima koje je dobio magazin People, izneo svoju prvu izjavu o svojoj vezi sa glumicom.

"Odbacio sam tvrdnje gospođice Herd, još kad ih je put izjavila u maju 2016. godine kada je ušla u sud kako bi dobila privremenu zabranu prilaska sa obojenim modricama na kojima svedoci i snimci pokazuju da NIJE imala svakog dana prethodne sedmice", Dep je počeo.

"I dalje ću ih poricati, i to do kraja života. Nikad nisam zlostavljao gospođicu Herd ili bilo koju drugu ženu", dodao je on. Dok je Dep negirao da je zlostavljao Herdovu, tvrdio je u svojoj izjavi da je bio žrtva zlostavljanja koju je ona vršila nad njim.

"Ona je bila počinilac, a ja sam bio žrtva", tvrdi on.

"Prilikom mešanja amfetamina i lekova bez recepta sa alkoholom, gospođica Herd je počinila bezbrojne radnje nasilja u porodici protiv mene, često u prisustvu svedoka treće strane, što je u nekim slučajevima izazvalo ozbiljne telesne povrede."

Advokat glumice Amber Herd, Erik Džordž, negirao je navode protiv glumca, govoreći u izjavi za People: "Dokazi u ovom slučaju su jasni: Džoni Dep je više puta pobedio Amber Herd. Svi očajnički pokušaji gospodina Depa i njegovih pomagača da ožive njegovu karijeru pokretanjem neosnovanih parnica protiv toliko ljudi koji su mu bili bliski - njegovi bivši advokati, bivši menadžeri i njegova bivša supruga - nikoga ne zavaravaju."

Adriana Čortan u zagrljaju slavnog glumca u Dohi: Džoni Dep me je oduševio, evo zašto! (FOTO)

foto: AP / Rich Fury

Džordž je nastavio: "U duhu važnog posla koji je uradio pokret #TimesUp naglašavajući taktike koje zlostavljači koriste da bi nastavili da traumatizuju preživele, ni kreativna zajednica, ni javnost neće poverovati u teoriju zavere gospodina Depa", završio je Džordž.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs