PREPORUKA

Otvoreni sukob Melanije Tramp i Ane Vintur ne jenjava: Kada su se i zašto posvađale dve modne ikone? (FOTO)

Nakon što je urednica Voga u nedavnom intervjuu za CNN nagovestila da prva dama Sjedinjenih Država nije dostojna da se pojavi na naslovnici njenog časopisa, sada joj je supruga Donalda Trampa odgovorila.

Šuška se
Autor:
Otvoreni sukob Melanije Tramp i Ane Vintur ne jenjava: Kada su se i zašto posvađale dve modne ikone? (FOTO)
Foto: Profimedia

Čini se da otvoreni rat između Melanije Tramp i Ane Vintur nije završen. Nakon što je urednica Voga u nedavnom intervjuu za CNN nagovestila da prva dama Sjedinjenih Država nije dostojna da se pojavi na naslovnici njenog časopisa, sada joj je supruga Donalda Trampa odgovorila.

"Biti na naslovnoj strani Voga ne definiše gospođu Tramp, ona je bila tamo dugo pre nego što je postala prva dama", rekla je njena portparolka, Stefani Grišam, misleći na naslovnicu iz 2005. godine, nakon što se Melanija udala za Donalda Trampa.

Tokom intervjua sa za CNN prošle nedelje, urednik publikacije koja se smatra "biblijom mode" govorila je, između ostalog, o nekim ženama koje su bliske politici, a koje su se pojavile u njenom časopisu, kao što je Mišel Obama i Hilari Klinton, obe u trenutku kada su njihovi muževi postali predsednici SAD-a.

"Morate da branite ono u šta verujete i morate imati tačku gledišta", rekla je Ana Vintur, implicirajući da je politika Donalda Trampa razlog zašto časopis odbacuje njegovu ženu.

Trampova nije pozirala za Vog od kada je postala prva dama, a njena prethodnica, Mišel Obama je bila na čak 3 naslovnice. Kada su je upitali u vezi sa tim, Vintur je izjavila da su izbori bili jednostavni i istakla da je Mišel Obama "redefinisala" šta znači uloga prve dame.

"Njena uloga prve dame Sjedinjenih Država i sve što radi je mnogo važnija od pukog fotografisanja za naslovnicu magazina", rekla je portparolka Melanije Tramp za Fox News. Grišam je još dodala da supruga Donalda Trampa neće pristati da bude na drugoj naslovnici, čak i da je pozovu. "Ovo pokazuje kako je industrija modnog časopisa pristrasna i pokazuje koliko je nesigurna i bezbrižna Ana Vintur", istakla je Grišamova.

Melanija Tramp nikad ženstvenija: Žena sa besprekornim stilom! (FOTO)

foto: Profimedia

Melanija Tramp se pojavila na naslovnici Voga u februaru 2005. godine, ubrzo nakon udaje za tajkuna i sadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država. Prva dama je pozirala u venčanici i velu, koju je dizajnirao Džon Galijano dok je još radio u Christian Dior-u.

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs