Priča se

Megan Markl se porodila u tajnosti?

Obožavaoci s nestrpljenjem očekuju prve fotografije na zvaničnom instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Saseksa

Šuška se
13:37h Autor:
Megan Markl se porodila u tajnosti?
Foto: Profimedia

Bakingemska palata je objavila da će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sačuvati detalje vezano za rođenje njihovog deteta. Tek kada roditelji proslave rođenje prinove, javnost će čuti da je kraljevska porodica dobila još jednog člana.

Zbog toga su britanski mediji počeli da nagađaju da se dete već rodilo, jer je trudničko odsustvo Megan Markl trajalo do 20. marta.

"Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa se zahvaljuju na divnim željama i čestitkama koje su primili do sada i pripremaju se za rođenje svog deteta. Vojvoda i vojvotkinja doneli su privatnu odluku da će sam događaj rođenja biti privatan. Javnost će biti obaveštena o rođenju deteta kada se ono proslavi u uskom krugu porodice", napisali su Megan i Hari, a mnogi su ove reči protumačili kao znak da se beba već rodila.

Megan Markl krši tradiciju staru 4 decenije: Ovaj put se tiče njenog porođaja!

Prošlo je već mesec dana od kako je Megan na trudničkom bolovanju, pa bi po tome bebea već trebala da stigne.

Glasine je podgrejao i dolazak Meganinog prijatelja Danijela Martina u London, s obzirom da se smatra kako će upravo on biti kum kraljevske bebe.

Fanovi očekuju objavu bebine fotografije na zvaničnom instagram nalogu vojvode i vojvotkinje od Saseksa. Do danas instagram nije ažuriran 3 dana!

Poslednje pojavljivanje Megan Markl pred porođaj: Zašto ona i princ Hari nose jednu istu jaknu?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs