SREĆNI MLADENCI

Srećni mladenci: Venčali se brat Ane Ivanović i Dragana Džajić! (FOTO)

Nedavno su pred oko 250 zvanica izgovorili sudbonosno "da" u jednom elitnom prestoničkom hotelu.

Star wedding
20:03h Autor:
Srećni mladenci: Venčali se brat Ane Ivanović i Dragana Džajić! (FOTO)
Foto: Kurir/ Nemanja Nikolić

Dragana Džajić, ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, i Miloš Ivanović, brat teniserke Ane Ivanović danas su pred oko 250 zvanica izgovorili sudbonosno "da" u jednom elitnom prestoničkom hotelu. Među zvanicama su i neki od najuticajnijih ljudi iz sveta sporta.

Tu je, naravno, i mladoženjina sestra, Ana Ivanović, koja je na svadbu došla u pratnji roditelja, a pritom je u elegantnoj crnoj haljini pokazala i trudnički stomačić!

"Sve će biti onako kako treba i kako red nalaže", rekao je ranije Džajić, koji nije hteo ni mnogo da priča o ćerkinoj trudnoći i dodao da je presrećan što će uskoro postati deda.

Što se tiče ljubavne priče mladenaca, Dragana i Miloš su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, budući da su sedeli u istom društvu. Kako je Miloš znao ko je Dragana, tako je i ona bila upoznata sa tim ko je Miloš. Ljubav je ubrzo planula, a popularni par je u početku vezu krio od javnosti.

Prvi put su uslikani prošle godine i to tokom boravka Ane Ivanović u Beogradu, kada su Miloš, Ana i Dragana izašli na ručak u restoran blizu doma Ivanovića.

Još neki od zvanica su bili: Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, bivši fudbler i Vujadinov otac Dule Savić, koji je došao sa suprugom Marinom, bivši jugoslovenski fudbaler i reprezentativac Mitar Mrkela, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Lepa Brena, i još brojne poznate ličnosti iz sveta sporta i šoubiznisa.

Svih 250 zvanica zabavljaće pevačica Ana Kokić, kao i njen kolega pevač Saša Matić, a tokom večeri će nastupiti i Lepa Brena, Bora Čorba, kao i drugi poznati izođači.

Dragana Džajić nekad i sad: Da li biste je prepoznali? (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs