mODEL

Jasmina (63) izgleda duplo mlađe: Nisam na dijeti, samo ne jedem ovo! (FOTO)

Ona je jedna od retkih manekenki koja se čak i u sedmoj deceniji bavi ovim poslom

Star look
14:51h Autor:
Jasmina (63) izgleda duplo mlađe: Nisam na dijeti, samo ne jedem ovo! (FOTO)
Foto: printscreen/Instagram/yazemeenah

Francuska manekenka Jasmina Rosi je karijeru započela u svojim 30. godinama, obično kada se drugi supermodeli penzionišu, i danas u sedmoj deceniji aktivno se bavi ovom profesijom.

Francuskinja Jasmina Rosi ima 63. godine, i jedna je od retkih manekenki koju u tim godinama angažuju modne kuće za prezentaciju svoje dizajnerske garderobe, posebno kupaćih kostima.

Jasmina, koja je odrastala na ostrvu Korzika, uspela je tokom godina da zadrži mladolik izgled i vitko telo sa savršeno definisanim mišićima, dok je na licu primetna pokoja diskretna bora.

Naučnici dali svoj sud: Mediteranska ishrana može da spreči depresiju!

Njena lepota je prirodna, a ova dama je zagovornik zdravog načina života koji uključuje organsku ishranu, fizičku aktivnost ali i korišćenje prirodnih ulja.

Ona je svojevremeno u jednom intervjuu otkrila neke od svojih tajni lepote i mladolikosti.

Luda ishrana i lagane vežbe: Ovako se hranila i oblikovala telo Merilin Monro! (FOTO)

Lepa manekenka je odrastala na ostrvu Korzika i tvrdi da je oduvek jela organsku hranu, mnogo pre nego što je ona postala trend u svetu. Ona zagovara život u simbiozi sa telom i prirodom, i ističe da je važno usvojiti zdrav način života. Kako je kazala, nikad nije uzimala nikakve lekove, a njena ishrana se sastoji od svežih organskih proizvoda (povrće, voće, žitarice, jaja i riba).

Ishrana broj 1, još od 1920. godine: Leči najteže bolesti, menja psihu, sagoreva svaki gram masnoće

Jasmina se ne pridržava nikakve restritkivne dijete, ali ne jedete prerađenu hranu, dok joj je omiljena voćkaavokado koju konzumira svakog dana jer je bogata vlaknima, bakrom, folnom kiselinom, vitaminima E,C, B5 i B6

Supermodel ne pije gazirana pića niti industrijske sokove (jer su puni šećera) i prestala je da konzumira alkohol od perioda kada je ušla u menopauzu. Kada je reč o kafi, ona je obogaćuje kokosovim uljem i žumancetom.

"Koristim razna ulja u ishrani, ali ih koristim i na koži. Stavljam uljanu repicu na svoju kožu. Piling radim jednom nedeljno koristeći devičansko maslinovo ulje i šećer, a jedem avokado svakog dana i organsko meso", otkrila je Francuskinja.

Orniš dijeta: Ishrana koja čisti krvne sudove! (JELOVNIK)

Kada je reč o vežbanju, Rosi ima trening svakog dana, omiljeni su joj joga i šetnja pored mora.

Ishrana Rodžera Federera: Najbolji teniser svih vremena jednoj poslastici teško odoleva!

Za oblikovanje tela radi čučnjeve i trbušnjake, kojim postiže atletski izgled.

Ova dama, koja je inspiracija mnogim ženama, savetuje svima da prihvate svoje telo i sve prirodne karakteristike, umesto da ih skrivaju. Kaže da danas se oseća srećnije i bolje u svojoj koži nego kada je imala 20 godina.

Ishrana koja smanjuje rizik od raka: Jedna promena je dovoljna da sprečite bolest!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs