Obavezno pogledajte!

One su prelepe, zavodljive, neverovatne, jednom rečju savršene: Predstavljamo vam 7 devojaka i žena srpskih fudbalera! (FOTO)

Najveća podrška sa tribina

Star look
11:17h Autor:
One su prelepe, zavodljive, neverovatne, jednom rečju savršene:  Predstavljamo vam 7 devojaka i žena srpskih fudbalera! (FOTO)
Žene fudbalera, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Neke su vam odavno poznate zbog svoje popularnosti i pre muževa, a druge ćete sada imati prilike da upoznate.

1. Jelena Karleuša – supruga Duška Tošića

Ne treba posebno isticati ko je popularna JK. Ona privlači pažnju prisutnih gde god se pojavi, i svojim stajlingom zadaje domaće zadatke ostalim kolegama. Poznata je kao osoba britkog jezika, bez zadrške će reći ono što misli, a ne sumnjamo da je suprugu Dušku Tošiću prava podrška, zajedno sa ćerkama Atinom i Nikom.

Pravi damski šik: Jelena Karleuša u besprekornoj kombinaciji! (FOTO)

2. Kristina Janjić – devojka Aleksandra Mitrovića

Porodica Mitrović nedavno je dobila novog člana porodice – ćerku Nađu, koja je pored sina Luke sad njihov centar sveta. Radosnu vest podelili su na društvenim mrežama, a novopečenom tati biće to dodatni motiv za napredak u karijeri, a posebno da će kao i uvek dati i poslednji atom snage kad nastupa u reprezentativnom dresu, naravno uz bodrenje sa tribina lepše polovine.

Najseksepilnija žena fudbalera: Izgleda kao boginja, s njim će imati novca do kraja života, ali neće da se odrekne svog posla - nećete verovati čime se bavi! (FOTO)

3. Ana Cakić – devojka Predraga Rajkovića

Mladi par uživa u svakom mogućem trenutku koji im se ukaže, pa su tako praznike proveli u magičnom Parizu. Gospođica Cakić redovno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije na kojima se može videti da je ljubitelj dobrih putovanja, a naravno najveća je podrška našem reprezentativnom golmanu.

Zverka je ponovo u top formi, Sara Džesika Parker mu poručila: Još uvek izgledaš sjajno! (FOTO)

A post shared by Ana Rajković (@rajkovic__ana) on

5. Mia Zeremski – devojka Marka Grujića

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ne snalazi se najbolje u redovima Liverpula, pošto se nalazi na izlaznim vratima. Ipak, iako mu nije najpovoljniji period što se tiče poslovnog života, cvetaju mu ruže na ljubavnom planu. On je u vezi sa odbojkašicom Crvene zvezde Miom Zeremski.

Pobožna i veoma bogata zemlja, raj za Srbe: Ovde se odlično letuje, i još bolje zarađuje! (FOTO)

A post shared by Grujic Marko (@grujicmarko) on

6. Dragana Rukavina – supruga Antonija Rukavine

Fudbaler Viljarela kraj sebe ima pravu lepoticu. Dragana, nekada manekenka, danas dizajnerka je rodila dvoje dece srpskom igraču koji igra na poziciji desnog beka. Njih dvoje uživaju u srećnom braku, a slike koje objavljuju na Instagramu pokazuju da odlično funkcionišu.

Od beskućnice do zvezde: Zbog ljubavi htela da se ubije, danas ima dvoje dece i Oskara (FOTO)

Beba Jelisavete Orašanin imaće najskuplju dečiju sobu na svetu: U dekorisanju joj pomaže kuma Aleksandra Prijović!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs