Potpuna transformacija

Ruska lepotica je neprepoznatljiva: Irina Šajk šokirala javnost drastičnom promenom izgleda! (FOTO)

Fanovi su zatečeni, niko ovo nije očekivao

Star look
Autor:
Ruska lepotica je neprepoznatljiva: Irina Šajk šokirala javnost drastičnom promenom izgleda! (FOTO)
Foto: Profimedia

Milansku nedelju muške mode supruga glumca Bredlija Kupera i manekenka Irina Šajk iskoristila je za predstavljanje novog imidža kojim je mnoge uspela da iznenadi.

Novu mušku kolekciju italijanskog dvojca Dsquared predstavljenu u sklopu milanske nedelje mode, 32- godišnja manekenka pratila je iz prvih redova u pratnji menadžera Alija Kavousija, ali više od izazovnog izdanja u crnom odelu, Irina je goste revije i javnost uspela da iznenadi drastičnom promenom imidža.

1 / 2 Foto: Profimedia

Poput mnogih dama ni Irina nije odolela popularnoj bob frizuri s dodatkom nemarnih šiški, a kestenjasto smeđu boju kose takođe je odlučila da osveži. S novom frizurom i bojom kose, ruska lepotica pohvalila se i na Instagramu uoči dolaska na glamuroznu reviju.

Irina Šajk u provokativnom izdanju: Haljinom koja previše otkriva mamila uzdahe! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako se retko odvaja od ćerkice Lee, koju je s 43- godišnjim partnerom Bredlijem Kuperom dobila u martu 2017. godine, Irina nije želela da propusti boravak u italijanskoj prestolnici mode, a sudeći prema komentarima na Instagramu, njena drastična promena imidža mnoge je ostavila zatečenima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs