pogledajte

Prava dama dostojna kraljevskog dvora: Megan Markl u haljini Džeki Kenedi! (FOTO)

Megan Markl ponovo oduševljava svojim odabirom stajlinga. Iako još nije zvanično postala članica kraljevske porodice, lepa glumica već je dobila status modne ikone, i to s razlogom. Na prijemu u Kraljevskom aeronautičkom društvu u Londonu Megan je izgledala senzacionalno u maloj crnoj haljini koja je izazvala veliku pažnju

Star look
21:14h Autor:
Prava dama dostojna kraljevskog dvora: Megan Markl u haljini Džeki Kenedi! (FOTO)
Megan Markl, Foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl prisustvovali su prijemu posvećenim osnaživanju žena za vreme trajanja sastanka čelnika vlade, a lepa glumica, koja ć udajom za princa dobiti titulu vojvotkinje od Saseksa, plenila je elegancijom i stilom. 33-godišnji princ s ponosom je hodao pored svoje tri godine starije odabranice koja je izgledala kao prava dama dostojna kraljevskog dvora.

Pravila kojih princ Hari i Megan Markl moraju da se pridržavaju tokom svog venčanja: Sve je do detalja isplanirala kraljevska porodica! (FOTO)

foto: Profimedia

Za razliku od buduće jetrve Kejt Midlton, koja često zna da pogreši odabirom stajlinga, Megan Markl je već dobila status modne ikone i time prešišala vojvotkinju od Kembridža, a sve što ova lepotica obuče rasproda se u svega nekoliko sati.

Jasno je kako britanska kraljevska porodica uskoro dobija novu zvezdu oko koje će se vrteti interes javnosti. Na prijem u britanskoj instituciji za vazdušni prostor "Royal Aeronautical Society" zvezda "Suitsa" stigla je u damskom stajlingu koji je toliko jednostavan da je savršen.

Kako održava formu buduća članica kraljevske porodice: Fitnes rutina i režim ishrane Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Bivša glumica, koja je zbog princa Harija ostavila karijeru, izgledala je besprekorno u crnoj koktel haljini pensil kroja s tankim kaišem na struku i asimetričnim dekolteom, nazvanoj Džeki O., a koju potpisuje losanđeleski brend "Black Halo", iza kojeg stoji dizajner Laurel Berman.

Biografija otkriva: Kakva je bila Megan Markl pre nego što je upoznala princa Harija? (FOTO)

foto: Reuters / Chris Jackson

Elegantnu haljinu, koja se prodaje po ceni od 290 evra, slavna brineta upotpunila je skupocenim modnim dodacima - crnim štiklama "Milano" s potpisom brenda "Aquazzura", decentnim dijamantskim minđušama od 18-karatnog belog zlata brenda "Plaisirs de Birks" kao i trendi super mini torbicom "Dionysus suede" brenda Guči, za kojom trenutno luduju trendseterke širom sveta.

Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl zakazano je za 19. maj, a svi željno iščekuju kakvu će venčanicu lepa glumica obući za svoj veliki dan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs