Ovako nešto samo ona može da ponese

Potpuno drugačija od svih kraljica: Maksimin stil uvek je u centru pažnje! (FOTO)

Holandska kraljica Maksima je modnim znalcima dobro poznata po svom osobenom modnom stilu koji uključuje neobične odevne komade i aksesoare

Star look
19:09h Autor:
Potpuno drugačija od svih kraljica: Maksimin stil uvek je u centru pažnje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Elegantna kraljica Maksima koja se često vrlo visoko nalazi na top listama najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova, može da se pohvali sjajnim osećajem za stil i odvažnim kombinacijama koje nisu nikad dosadne.

Lepa Maksima ne beži ni od šarenih dezena, neobičnih šešira, originalnih modnih detalja ili lepršavih krojeva što je vremenom postao njen zaštitni znak.

foto: Profimedia

U još jednoj nenadmašnoj kombinaciji koju je obukla za sastanak povodom Nacionalne nedelje novca, Maksima se pohvalila zavidnom linijom koju je naglasila užom haljinom.

Četrdesetšestogodišnja mama troje dece izgledala je sjajno u ovoj poslovnoj kombinaciji koju je osvežila smeđim detaljima.

Kraljica Maksima u veoma smelom kaputu: Ovako nešto samo ona može da obuče! (FOTO)

foto: Profimedia

Plavokosa kraljica rođena u Argentini, iskombinovala je zanimljivu sivu haljinu ukrašenu neobičnim detaljem od resica s klasičnim salonkama neutralnih smeđih tonova od brušene kože i odgovarajućom klač torbicom.

Odličan izgled zaokružila je nenametljivim mejk apom i jednostavnom frizurom osveženom pramenovima.

Inače, kraljica Maksima se za kralja Vilem Aleksandera udala 2002. godine, a ponosni su roditelji tri ćerke: Katarin-Amalije (14), Aleksije (12) i Arijane (10). Vilem Aleksander je postao kralj nakon što je njegova majka Beatris abdicirala u aprilu 2013. nakon 33 godine vladavine.

Kraljica u do sada neviđenom izdanju: Maksima nikada bolje nije izgledala! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs