Pevačica neverovatne harizme

JOVANU PAJIĆ SA POČETKA KARIJERE NE BISTE MOGLI DA PREPOZNATE: Posle razvoda okrenula novi list i postala druga osoba

Pevačica Jovana Pajić na početku svoje karijere imala potpuno drugačiji stil!

Star look
12:24h Autor:
JOVANU PAJIĆ SA POČETKA KARIJERE NE BISTE MOGLI DA PREPOZNATE: Posle razvoda okrenula novi list i postala druga osoba
Foto: Printscreen / jovana___pajic

Pevačice, prepoznatljiva po širokom osmehu, Jovana Pajić danima je bila jedna od glavnih tema u medijima zbog razvoda od dugogodišnjeg partenra i frontmena "Tropiko benda" Aleksandra Cvetkovića. Međutim, ova harizmatična dama okrenula je novi list, a prioriteti su joj sada drugačiji.

Naime, Jovana je učestvovala u drugoj sezoni pozantog muzičkog takmičenja "Zvezde granda" 2005. i bila je jedna od najistaknutijih pevačica. Tada je imala samo 15 godina, ali to je nije sprečilo da uđe u finale i osvoji visoko peto mesto. Sve starije kolege su joj predviđale blistavu karijeru, ali je ona izabrala malo drugačiji put.

Ni obrazovanje nije zanemarivala

Završila je Tehničku školu i studirala Psihologiju na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu. Kako je muzika bila njena velika ljubav, posle takmičenja krenula je sa nastupma, koji su bili sve brojniji.

Od tog momenta se mnogo toga promenilo kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Jovana je započela solo karijeru , a potom se oprobala i u rijalitiju" Farma" 2010. godine. I u ovom formatu je imala visok plasman, jer je osvojila srca publije svojim humorom, neposrednošću, pristojnošću i osmehom kojem niko ne bi mogao da odoli.

Nije mogla ni da zamisli da će joj Sale biti muž

Nakon izlaska obelodanila vezu sa Saletom Tropikom, a par se ubrzo venčao i zasnovao porodicu, pa je tako Jovana danas majka dve preslatke devojčice - Helene i Đine. Kako bi se posvetila majčinstvu i porodičnom životu povukla se sa muzičke scene. Tek s vremena na vreme objavila bi poneki singl, ali do nedavno nije nastupala. Sa druge strane, bila je nesebična podrška svom suprugu.

O odnosu sa popularnim pevačem na početku njihove veze jednom prilikom je istakla:

- Radili smo mesecima, na moru i Kopaoniku, ali se tada nismo prepoznali. Mene su svi iz benda doživljavali kao jednog malog dečaka, i svima je bilo čudno i smešno kada su kasnije saznali da smo mi u vezi. Da mi je neko rekao, ne bih mu verovala. Ni on, ni ja nismo mogli da zamislimo da budemo sa nekim iz iste branše, ali znate kako kažu, sve to što nećeš, samo sačekaj i doći će - priznala je Jovana.

Povratak muzici na neočekivan način

Međutim, na velika vrata se vratila na muzičku scenu 2018. godine i to kao frontmen popularnog ženskog sastava "Ministarke", što je mnoge iznenadilo. Početkom naredne godine sa Lapsus bendom objavljuju hit "Voli me".

Šokirala sve razvodom

I kada se činilo da je sve došlo na svoje mesto, u javnosti je odjeknula kao bomba vest da se Sale i ona razvode, posle 10 godina skladnog braka. Ali, bivši supružnici i nakon razilaženja imaju smo reči hvale jedno za drugo i naglašavaju da će zauvek ostati prijatelji.

- Treba da ratujemo, da se sudimo, da se prepucavamo? Mislim da prljav veš uvek izlazi, jer ljudi koji su u tom problemu to dozvoljavaju. Nama ni brak nije bio na izvolte, pa nije ni razvod. Mi nismo u ratu da bismo bili sad u nekom pomirenju, naprotiv. Uvek smo se lepo slagali, u tom smislu, kao čovek sa čovekom i ostaćemo prijatelji- rekla je pevačica.

A kako stvari stoje, razilaženjem sa suprugom, Jovana je promenila mnogo toga, ne samo adresu stanovanja i status udate žene. Otišla je u podstanare i ono što se može primetiti - posle razvoda postala je mnogo aktivnija na društvenim mrežama, gde je razvila i biznih reklamirajući brojne proizvode.

Drastuična promena izgleda

S obzirom na to da je popularnost stekla kao devojčurak i njen fizički izgled se menjao, podrazumeva se i kako je odrastala, ali i zahvaljujući besprekornom stajlingu, modernim frizurama i liniji koja je i dalje kao devojačka.

Jedina korekcija za koju je pevačica priznala da je uradila je povećanje usana, mada mnogi sumnjaju je bilo više intervencija na njenom telu.

1 / 5 Foto: Kurir / Dragan Kadić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs