NEKAD I SAD

ZBOG ALKOHOLA I DROGE SE POTPUNO IZOBLIČILA: Nekad najlepša plavuša, danas ne liči na sebe! (FOTO)

Nećete verovati da je reč o istoj osobi

Star look
09:42h Autor:
ZBOG ALKOHOLA I DROGE SE POTPUNO IZOBLIČILA: Nekad najlepša plavuša, danas ne liči na sebe! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Miša Barton početkom je 2000.-ih je važila za jednu od najlepših glumica, a danas nije ni bleda senka nekadašnje lepotice.

joj se dogodilo što i mnogim mladim holivudskim licima koja su prerano našla pod svetlima reflektora.

Miša Barton bila je primer prave tinejdž zvezde koju je uloga u kultnoj seriji "The O.C." lansirala u sam vrh Holivuda.

2003. godine je krenulo emitovanje serije, a onda je nakon tri sezone reditelj odlučio da izbaciti njen lik, a upravo ju je taj potez izbacio i uz sveta u kojem se do tada nalazila. Mnogi su se pitali gde je i što se dogodilo prelepoj glumici.

MAŠIN GAN KELI U ŠETNJI SOLUNOM: Dok Megan Foks žari i pali, on izgleda OVAKO! (FOTO)

Miša Barton
foto: Profimedia

Nakon popularne serije, nijedan projekt u kojem se pojavila nije bio dovoljno dobar. Ubrzo se našla u vrtlogu droge i alkohola, što je dodatno uticalo da njena karijera krene nizbrdo.

Naime, 2007. godine je uhapšena kada je policija kod nje pronašla marihuanu i količinu alkohola u krvi veću od dozvoljene. Godinama nakon toga pokušavala je da nađem način da se izbori s zavisnošću, a onda je 2017. godine završila na psihijatrijskom lečenju.

Naime, tada su je komšije uočili kako, odučena samo u košulju, visi na dvorišnoj ogradi i urla da joj je majka veštica, a spominjala je i smak sveta.

ŽARILA I PALILA 90-IH, UPECALA 20 GODINA STARIJEG MILIONERA I OTIŠLA IZ SRBIJE: Evo kako danas izgleda Ivana Berendika!

Miša Barton
foto: Profimedia

Susedi su pozvali policiju zbog mogućeg predoziranja, a Miša je dobrovoljno odlučila da ode u bolnicu. Glumica je hospitalizirana i ranije tačnije 2011. godine, a lekari su pokušali da ustanove da li pati od mentalnog poremećaja zbog kojeg se samopovređuje.

Kao što je bilo i za očekivati, njena dugogodišnja zavisnot o alkoholu i te kako je ostavila traga, a jednom je završila i u bolnici jer ga je mešala s tabletama.

Danas glumica ima 34 godine, na Instagramu je prati skoro 500 hiljada ljudi, a mnogi ne bi rekli da je reč o nekadašnjoj zvezdi.

Paparaci je i dalje prate u stopu, a koliko se promenila kroz vreme pogledajte:

Miša Barton
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs