ŠTA URADI OD SEBE?

MADONA IZAŠLA NA ULICU, PUBLIKA ZANEMELA: Izgleda da ipak nije devojka od 63 godine?! (FOTO)

Da je Madona izmenila lik plastičnim operacijama, jasno je svima. Ali da je njeno lice daleko od savršenog, vidljivo je postalo kada je publika pevačicu videla uživo

Star look
Autor:
MADONA IZAŠLA NA ULICU, PUBLIKA ZANEMELA: Izgleda da ipak nije devojka od 63 godine?! (FOTO)
Foto: Profimedia

Madona je izašla na ulice Njujorka sa masom obožavaoca, megafonom i bendom i napravila šou kakav samo ona ume. Međutim, ljudima je ostao gorak ukus u ustima kada su videli njeno lice.

1 / 4 Foto: Profimedia

Njeno lice je izobličeno, nateklo, zategnuto do pucanja, sa naduvanim usnama, iskošenim očima. Pevačica utegnuta u korsete, sa grudima koje prkose gravitaciji, vidno "podignute" zadnjice ne liči na onu ženu od pre tridesetak godina.

Madona
foto: Profimedia

Osim "čudnog" lica, Madonino ponašanje takođe zabrinjava. Tokom gostovanja u šou Džimija Kimela, Madona je legla na sto, pogazala zadnjicu, pokušala da bude duhovita, ali sve je rezultiralo zbunjenom i zabrinutom publikom ali i voditeljem.

Društvene mreže bruje od negativnih komentara na pevačicin račun: "Madona želi da bude zauvek mlada, ali joj ne ide baš..."; "Shvatam da ljudi imaju pravo da rade šta žele, ali ovo je previše..."

Da li bismo Madonu više poštovali da je znala kako da ostari dostojanstveno?

Pišite nam u komentarima.

Madona
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs