OČI DA STANU

PEVAČICA IMA 140 KILOGRAMA, ALI KOMPLEKSA NEMA: Obukla PROVIDNU haljinu i izašla pred fotografe! Nastao muk! (FOTO)

Kada Megan Foks obuče providnu (mrežastu) haljinu sa samo gaćicama ispod, onda je svi hvale, ali kada to uradi Lizo - priča dobija neočekivan obrt

Star look
Autor:
PEVAČICA IMA 140 KILOGRAMA, ALI KOMPLEKSA NEMA: Obukla PROVIDNU haljinu i izašla pred fotografe! Nastao muk! (FOTO)
Foto: Profimedia

Poznata pevačica Lizo (33) u Americi slovi za umetnicu koja podstiče različitosti. Pre svega ona je gojazna žena od 140 kilograma. Međutim, Lizo obožava svoju kilažu, a telo pokazuje rado i na plaži, ali i na crvenom tepihu.

Juče se pojavila na rođendanu reperke Kardi B obučena u mrežastu ljubičastu haljinu ispod koje je nosila samo gaćice. Na glavi je imala komplikovanu frizuru, dok je na žurku došla bosonoga!

Lizo se trudila da fotografima pokaže najbolji ugao, sve vreme držeći za ruku svog telohranitelja.

Izgleda da je tema ove žurke bila "razotkrivanje", jer su sve zvanice došle golišavo obučene.

Lizo
foto: Profimedia

Melisa Vivijan Džeferson (33), poznatija pod umetničkim imenom Lizo, je pevačica, muzičarka (svira flautu) i glumica. Rođena je u Detroitu, odrasla u Hjustonu, a svoju muziku opisuje kao "crkveni gospel uz koji se tverkuje".

Lizo je jednostavno to: spoj nespojivog! Sa svojih 177 cm visine i 140 kg težine, Lizo je "velika" žena.

Muzičarka od desete godine svira flautu, a diplomirala je na izvođenju iste. Iako je njena muzika tu da zablista u ovom momentu i da ponudi nešto novo, ipak Lizo se više gleda, nego što se sluša.

"Ne mogu se jednog dana probuditi i ne biti crna. Ne mogu se jednog dana probuditi i ne biti žena. Ne mogu se jednog dana probuditi i ne biti debela.

Uvek sam bila crna, žena i debela. Uvek sam imala ove tri stvari protiv sebe na ovom svetu, i zato što moram da se borim za sebe, ja moram da se borim i za sve vas koji ste kao ja," rekla je pevačica za tinejdžerski Vog

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs