NEKAD I SAD

BILA JE SAN SVAKOG MUŠKARCA, STEKLA OGROMNU SLAVU, PA NESTALA: Iznenadićete se kako čuvena glumica danas izgleda! (FOTO)

Ova žena kao da ne stari

Star look
18:18h Autor:
BILA JE SAN SVAKOG MUŠKARCA, STEKLA OGROMNU SLAVU, PA NESTALA: Iznenadićete se kako čuvena glumica danas izgleda! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američka glumica, pevačica, manekenka i bivša Miss SAD-a Linda Karter najpoznatija je po ulozi Wonder Woman, superjunakinji kojoj je upravo ona dala poseban pečat. Pre nekoliko meseci objavljena je informacija da scene u hit-seriji nisu odradili kaskaderi, već upravo sama glumica.

Linda je rođena u Feniksu, a sa samo pet godina prvi put se pojavila na televiziji u jednom talent šou. Na početku srednje škole oformila je bend te je s nekoliko grupa nastupala po lokalnim barovima. Upisala je i fakultet, ali je od njega odustala kako bi postala pevačica.

Linda Karter
foto: Profimedia

Kasnije su počela da je zanimaju i takmičenja u lepoti, a 1972. godine je pobedila na takmičenju u Arizoni i na kraju je postala i Miss SAD-a. Na svetskom takmičenju je osvojila 15. mesto, a upravo to takmičenje joj je otvorilo vrata ka glumi. Pojavila se u nekoliko serija i filmova pre nego što je postala Wonder Woman.

Linda Karter
foto: Profimedia

U nedavnom intervjuu prisetila se i kako je na setu provodila po 18 sati dnevno, ali kako joj ništa nije bilo teško. Iako je bila na vrhuncu popularnosti, ona se iz javnog života povukla još pre 30 godina. U skladnom je braku već 37 godina.

Iako su godine prošle, ona izgleda fenomenalno. Danas puni 70 godina, a gotovo nista ne ukazuje da je zakoračila u 8. deceniju. Pogledajte:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs