NEKAD I SAD

ŽENE SU LUDELE ZA NJIM, MUŠKARCIMA JE BIO IDOL: Nećete verovati kako čuveni glumac izgleda danas! (FOTO)

Čuveni glumac slavi 69. rođendan u zagrljaju 3 decenije mlađe devojke

Star look
Autor:
Foto: Profimedia

Prošlo je 20 godina otkako je glumac Dejvid Haselhof postao miljenik ženske publike zbog uloge u megapopularnoj seriji "Čuvari plaže". Savršenim telom zaludeo je žene širom sveta, a nije bilo one koja je mogla da mu odoli.

Zahvaljujući njemu ova serija je doživela planetarni uspeh, a nakon emitovanja poslednje sezone, neko vreme je živeo od stare slave, a onda je pao u zaborav.

Tokom godina pratilu ga razni skandali i bizarne situacije koje su kamere zabeležile. U alkoholisanom stanju je pre 12 godina u Londonu uništio hotelsku sobu i udario lekara, a pre toga je u javnost dospeo video na kojem pijan na podu kupatila pokušava da jede hamburger.

Iako je mogao da osvoji gotovo svaku ženu, da osvoji njegovo srce pošlo je za rukom samo Hajli Roberts, 3 decenije mlađoj devojci. Čuveni glumac danas proslavlja 69. rođendan, upravo u njenom zagrljaju.

Dejvid Haselhof
foto: Profimedia

Iako je na korak od 7. decenije života, glumac izgleda fenomenalno. Kako je sam jednom prilikom priznao ne preskače treninge, a strogo se pridržava dijete koju mu je prepisao nutricionista.

Evo kako izgleda:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...