Trauma iz detinjstva ostavila posledice

LICE JOJ SE RASPADA, VIŠE TO NE MOŽE DA SAKRIJE: Nema šta nije operisala, a sve da bi pobegla od svog lika u ogledalu!

Pevačica lice krije maskom i šeširom, mnogi kažu da joj se lice raspada

Star look
13:10h Autor:
LICE JOJ SE RASPADA, VIŠE TO NE MOŽE DA SAKRIJE: Nema šta nije operisala, a sve da bi pobegla od svog lika u ogledalu!
Foto: Profimedia

Mnoge pogled na lice La Toje Džekson (64) zgrozi jer smatraju da nakon toliko plastičnih operacija izgleda poput karikature, a ne ljudskog bića.

Umesto pitanja koje je zahvate pevačica imala, bolje je ono koje nije. Strani mediji su preneli mišljenja stručnjaka koji tvrde da je La Toja podizala obrve, sužavala bradu i nos te sređivala obraze. Smatraju da je imala najmanje desetak operacija na licu.

Kada je reč o ostatku njenog tela, La Toja je povećavala grudi. Ali za razliku od svog pokojnog brata, kralja popa Majkla Džeksona nije izbeljivala kožu, ali neprepoznatljiva je baš kao što je i on bio. Javnost često ističe da joj lice izgleda kao da će u svakom trenutku raspasti, a ona užasne posledice operacija pokušava sakriti sunčanim naočarama i šeširima.

La Toja se proslavila singlom "Heart Don't Lie" 1984., a 90-ih godina je doživela pad svoje muzičke karijere koju je ponovno oživela 2000-ih. Nekadašnja lepotica radila je i na televiziji i bila deo mnogih emisija.

Nezin život je bio pun nesrećnih događaja - muškarci su je pljačkali, zlostavljali i pokušavali nagovoriti da snimi porno filmove. Sve je počelo s njenim pokojnim ocem, muzičkim menadžerom Džoom Džeksonom koji je nju i braću i sestre maltretirao. Terao ih je da stalno pevaju i plešu, a pritom ih je tukao i zlostavljao.

La Toja iza sebe ima brak s pokojnim Džekom Gordonom koji joj je bio i dugogodišnji menadžer za kojeg se, kako je sama istakla, prisilno udala 1989.

La Toja Džekson
foto: Profimedia

"Zaključavao me u ormar, nisam smela čitati časopise i čim bi me zatekao kako razgovaram na telefon dobila bih batine", svojevreno je ispričala. Dodala je da joj je pretio smrću i članovima njene porodice i da ju je jednom udario tako jako da je ostala bez svesti.

Njen stravični brak je završio kada je on preminuo 1997. La Toja je u memoarima iz 1991. otkrila i da je njena majka Katarina znala da ju je otac Džo zlostavljao.

La Toja Džekson
foto: Profimedia

"Kad tvoj otac izađe iz kreveta koji deli s majkom i uđe u krevet sa svojom kćeri, a čuješ svoju majku kako govori "Ne, Džo, ne večeras, umorna je, pusti je da se odmori", to te izludi", napisala je pevačica za koju mnogi smatraju da je postala ovisna o operacijama zbog trauma iz detinjstva. Baš kao što je to bio slučaj i s njenim pokojnim bratom Majklom koji je optužen za zlostavljanje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs