LEPA NIVES

OVA VANVREMENSKA PRIRODNA LEPOTICA JE SUPRUGA POZNATOG TENISERA: Goran Ivanišević je ozbiljan srećnik!(FOTO)

Teniser je u srećnom braku sa jednom od najlepših Hrvatica.

Star look
17:42h Autor:
OVA VANVREMENSKA PRIRODNA LEPOTICA JE SUPRUGA POZNATOG TENISERA: Goran Ivanišević je ozbiljan srećnik!(FOTO)
Foto: Profimedia

Supruga Gorana Ivaniševića, Nives, važi za jednu od najlepših Hrvatica. Atraktivnim fotografijama neretko obraduje svoje pratioce na "Instagramu", a sada se pohvalila i promenom, koja joj je potpuno osvežila izgled.

Lepotica koja se 2017. godine udala za nekadašnjeg teniseta Gorana Ivaniševića, na svom "Instagramu" neretko oduševljava brojnim prirodnim fotografijama, a komplimenti na račun njene lepote svakodnevno pristižu.

Voditeljka, koja često pozira bez trunke šminke, sada se pohvalila malom promenom, koja je njenom prirodnom izgledu, dala sasvim novu, mladalačku energiju.

Svoju dugu, prirodno talasastu kosu, supruga Gorana Ivaniševića skratila je na popularni "long bob" frizuru, koja godinama ne izlazi iz mode. Uz to, Nives je ispratila i trend šiški, koje uokviruju lice, čime je dodatno istakla svoje lice.

Duži paž i ravna kosa, osvežili su izgled hrvatske lepotice, a brojni komplimenti pristigli su na njen račun, među njima ipak, najčešći je bio ovaj, nevezan za novu frizuru: Izgledaš kao devojčica! Što je za jednu ženu na pragu četrdesetih, najveći kompliment koji može čuti.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs