Manipulator

Evo zašto je BIJONSE KRALJICA OBMANE: Muževu PRELJUBU UNOVČILA, debljinu predstavila kao POŽELJNU!

Sve što je uradila, uradila je zbog velike sume novca

Star look
Autor:
Evo zašto je BIJONSE KRALJICA OBMANE: Muževu PRELJUBU UNOVČILA, debljinu predstavila kao POŽELJNU!
Foto: Profimedia

Bijonse je pevačica kojoj smo se divili iz nekoliko razloga! Kao prvo, pokrenula je samostalnu karijeru iz benda koji je imao neverovatan uspeh. Zatim je bila u vezi sa jednim čovekom (Džej Zi) nekoliko godina, strpljivo ga čekala dok nije uspela da ga odvede pred oltar. Promenila standarde lepote, pokrenuvši eru "žena sa oblinama".

Svetu je predstavila romantičnu stranu svoje ljubavi, plasirala je priču o savršenom braku. Rodila je devojčicu kojoj je dala jedinstveno ime, zakonom ga zabranila, tako da je Blu Ajvi jedino dete na svetu sa tim imenom.

A onda je snimila album u kojem je otkrila da je Džej Zi vara. Pametno je unovčila suprugovu preljubu. Njen poslednji album je dostigao neverovatnu popularnost upravo zato što se u tim pesmama nalazi cela istina o braku Bijonse i Džej Zija.

Nakon što mu je "oprostila" preljubu, od svog supruga, najprodavanijeg muzičara, Džej Zija, napravila je "potrčka" koji je verno prati u stopu.

Ali to nije najluđe: Naime, od kako je izašao njen poslednji album, Bijonse se povukla u ilegalu. Još pre korone, mogli smo nasumično da vidimo samo par paparaco fotografija na kojima izgleda gojazno i neuredno. Samo tu i tamo na Instagramu objavi glamurozne fotografije na kojima reklamira svoju modnu liniju u saradnji sa Adidasom.

Višak kilograma prikriva velikim jaknama i dopušta pogleda samo na dekolte. Ako već mora da pokaže telo, tu pribegava ozbiljnom fotošopu.

Tako je bilo i nedavno kada je "izašla" nova kolekcija njene modne linije. Bijonse je odlučila da pokaže svoju poznatu zadnjicu(koja je inače osigurana na nekoliko miliona dolara). Na svim portalima izašla je njena slika sa tekstom kako napokon možemo da vidimo Bijonse i njene obline. Ali nikome nije jasno kako pevačica može za samo par dana da se "steše" i do 15 kg?! Svima, kojima fotošop nije jača strana, jer je istina da Bijonse savršeno manipuliše medijima.

1 / 2 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs