MLADA, ALI HRABRA

I koža poznatih "ima loš dan": Ćerka supermodela podelila fotku koja je šokirala mnoge!(FOTO)

Ćerka poznate manekenke Hajdi Klum - Leni objavila je na svom Instagram profilu fotografiju koja je izazvala lavinu komentara.

Star look
Autor:
I koža poznatih "ima loš dan": Ćerka supermodela podelila fotku koja je šokirala mnoge!(FOTO)
Foto: Profimedia

"Moja koža ima loš dan", napisala je Leni pored fotografije.

Kakva majka, takva kći. Ova izreka svakako je istinita za svetski poznatog supermodela, Hajdi Klum(47) i njenu kćerku Leni(16), koja je krenula majčinim stopama i uveliko se probija u svetu modelinga.

Iako joj je tek 16, ova srednjoškolka nedavno je zajedno sa slavnom majkom zablistala na naslovnici "Voga", a ima i "vojsku" fanova na društvenim mrežama. Međutim, uprkos popularnosti, Leni odbija da se pokori trendovima, pa je tako sada pratioce oduševila fotografijom na kojoj pozira bez "trunke" šminke i nesksrivajući svoje nesavršenosti.

Leni je na Instagramu, gde je prati više od pola miliona, objavila fotografiju na kojoj nema šminke, a u prvi plan dolazi problem sa kojima se bore milioni ljudi širom sveta - bubuljice.

Manekenka je ovim potezom pokazala da je stvarnost dijametralno drugačija od "upeglanih" slika koje viđamo na društvenim mrežama, i da je ona "samo obična devojka", koja se bori sa istim problemima kao i drugi njeni vršnjaci.

Svaka čast na potezu, Leni!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs