DŽEJN SEJMUR

Ima 69 godina, rodila je četvoro dece, izgleda neverovatno: Ovo je tajna savršenog izgleda Džejn Sejmur! (FOTO)

Iako ima 69 godina, atraktivna glumica Džejn Sejmur ostavlja i danas sve bez daha svojom vitkom figurom i mladolikim licem

Star look
Autor:
Ima 69 godina, rodila je četvoro dece, izgleda neverovatno: Ovo je tajna savršenog izgleda Džejn Sejmur! (FOTO)
Džejn Sejmur, Foto: Profimedia

Lepa glumica Džejn Sejmur, jedna je od onih dama koje se mogu pohvaliti neverovatnom figurom i u sedmoj deceniji života.

Slavna 69-godišnja Britanka koja je bila i Bondova devojka, oduševljava svojom bezvremenskom lepotom, pokazavši na svojem Instagram profilu vitku figuru u krop topu i helankama u svojoj prelepoj bašti.

Vitki struk i trbušnjaci oduševili su njene brojne fanove koji nisu štedeli na lepim rečima.

'Prelepa', 'Vau', Neverovatno', 'Izgledaš kao da imaš dvadeset', samo su se ređali komplimenti na račun besprekorne glumice koja godinama živi u Malibuu.

Glumica je u jednom ranijem intervjuu otkrila kako je njezin način ishrane baziran najviše na piletini i povrću, a kako kaže, stroga dijeta nikad ne daje uspeh.

'Kod mene je trik u umerenosti. Jer kada kažem sebi: 'OK, možeš pojesti taj kolač, ali nemoj celi', to prolazi', kaže glumica koja vitku figuru održava vežbama.

Dva puta nedeljno po 20 minuta Džejn vežba kombinaciju pilatesa, gyrotonicsa, i tzv. The Perfect Workouta koji podrazumevanje dizanje malih tegova.

Kako bi se opustila, uživa u pripremi omiljenih jela, opuštajućoj kupki i druženju sa svojim unucima.

'Smiruje me zvuk talasa i vode. Uzmite trenutak za sebe i uživajte u tim malim, ali lepim trenucima koji hrane našu dušu', smatra lepa glumica, inače majka četvoro dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs