Verovali ili ne

Glumac (74) preterao sa botoksom: Izobličio lice, a sve u želji da bude mladolik za svoju suprugu! (FOTO)

Glumac je ljubav prema botoksu nasledio od majke

Star look
Autor:
Glumac (74) preterao sa botoksom: Izobličio lice, a sve u želji da bude mladolik za svoju suprugu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američki filmski glumac, scenarista, producent i redatelj sicilijanskog porekla, Silvester Stalone bez obzira na svoje godine pazi na izgled i trenira kao da je u "cvetu mladosti". Iako je nedavno napunio 74 godine glumcu je lepota važnija od svega što je i dokazao velikim brojem hirurških zahvata na svom licu zbog čega je zabrinuo brojne obožavatelje.

Popularni glumac poslednjih godina šokira javnost svojim, kako svi kažu, botoksom uništenim licem, a nedavno je na fotografiji pozirao uz svoje tri kćerke koje su očigledno, između ostalog, glavni razlog njegovoj želji da zauvek ostane mlad. Javnosti je postao poznat nakon uloge komandosa Ramba koju je glumio 1982. godine. U braku je već preko 20 godina, a s manekenkom Dženifer Flavin dobio je 23-godišnju kćerku Sofiju, 22-godišnju Sistine i, najmlađu, 18-godišnju Skarlet.

foto: Profimedia

Uz sve lepu 51-godišnju ženu i bivšu manekenku, popularni glumac se trudi ostati mladolik i zbog svoje tri mlade i predivne kćerke. Kao dodatan razlog njegovoj opsednutosti botoksom i ulepšavanjem plastičnim operacijama spominje se i gen koji je nasledio od svoje majke, astrologinje i plesačice, 98-godišnje, Džeki Stalone koja je takođe celi svoj vek provela fokusirajući se na lepotu lica i korigujući izgled plastičnim operacijama. Stoga, nije ni čudo da akcijski junak pokušava zaustaviti starenje, baš poput svoje majke.

Stalone je počeo sa plastičnim operacijama desetak godina, a do sada je postigao da mu se lice potpuno izobličilo, a mnogi se nadaju da se njegove kćerke neće ugledati na njega kako se on ugledao na svoju majku Džeki. Pre nego što se skrasio s trenutnom suprugom, bivšom manekenkom, 51-godišnjom Dženifer, iza sebe imao je dva propala braka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs