prelep par

Leonardo Di Kaprio sa svojom zanosnom devojkom u Kanu: Zbog nje postao i profesionalni fotograf?! (FOTO)

Njihov ulični modni performans u Kanu je brzo postao viralni hit!

Star look
18:49h Autor:
Leonardo Di Kaprio sa svojom zanosnom devojkom u Kanu: Zbog nje postao i profesionalni fotograf?! (FOTO)
Foto: Profimedia

Proslavljeni glumac i dobitnik Oskara, Leonardo Di Kaprio (44) doputovao je kao pratnja svojoj devojci Kamili Morone i nikome nije dozvolio da zanosnu crnku fotografiše, jer je on to, kao strastveni fotograf, već učinio sam!

Totalno profesionalno, sa ogromnom željom da svoju dragu uslika u najboljem izdanju, a njihov ulični modni performans brzo je postao viralni hit!

Oskarovac se trudio da se drži podalje od žiže događanja koja se sada, za vreme odvijanja filmskog festivala, odigravaju širom grada, ali njegov javni performans je brzo privukao poglede koji su ga razotkrili.

Krivac je možda više upravo zanosna devojka, 21-godišnja argentinska manekenka i glumica Kamila Morone koja u Kanu promoviše svoj novi film ‘Mickey And The Bear‘, a koju je dragi pokušao uhvatiti u najboljem svetlu i najzgodnijoj pozi dok mu je pozirala u predivnoj beloj tufnastoj haljini.

Koliko je zaljubljen, dokazuju upravo fotografije koje su snimili znatiželjni prolaznici, nakon što su shvatili ko se to skriva iza objektiva.

Par je u vezi godinu dana, pa im razlika u godinama nipošto ne predstavlja smetnju, a generalno se retko se mogu videti zajedno u javnosti, pa ne možemo često videti njihove "zaljubljene momente".

Zasad se glumac dobro skriva, što je pokušao učiniti i u Kanu, ali mu kačket i sunčane naočare, uz ovako atraktivnu devojku i javni performans, nisu pomogli.

Naime, u julu počinje prikazivanje dugoočekivanog Tarantinovog filma ‘Once Upon a Time in Hollywood’ u kojem glavne uloge glume upravo 44-godišnji Leonardo Di Kaprio i 11- godina stariji kolega, glumac Bred Pit.

Leonardo Di Kaprio pred oltarom: Zbog ove devojke je odlučio da stane na ludi kamen! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs