Da li ste znali?

Princeza Dajana je u javnosti uvek išla pognute glave: Razlog je konačno otkriven!

Bila sam previše toga za jednu osobu, rekla je pokojna princeza

Celebrities
Autor:
Princeza Dajana je u javnosti uvek išla pognute glave: Razlog je konačno otkriven!
Foto: Profimedia

Dovoljan je jedan pogled na stare fotografije princeze Dajane da se shvati da je u javnosti najčešće glavu držala spuštenu.

Toga je i sama svesna pa je u intervjuu koji je dala Endrjuu Mortonu u knjizi Diana: Her True Story - In Her Own Words otkrila zašto je to radila.

Kako je rekla, trebalo joj je šest godina da počne da se oseća prijatno u svojoj koži nakon što se vrlo mlada udala za princa Čarlsa.

"Kad sam se tek pojavila u javnosti, uvek sam spuštala glavu. Sad kad pogledam te fotografije, izgledam mrzovoljno, ali nisam bila. Bila sam preplašena", rekla je.

"Nisam bila mrzovoljna ni kao dete. To jednostavno nisam ja. Bojala sam se pažnje koju sam dobijala i trebalo mi je šest godina da počnem da se osećam prijatno u svojoj koži i sada sam spremna da nastavim s tim", rekla je pokojna princeza.

Pet neobičnih stvari o kraljevskim bebama i njihovom dolasku na svet: Ovako su prikrili nemačko poreklo! (FOTO)

foto: Profimedia

Kako je sama istakla, nagli prelazak iz anonimnosti u kraljevski život bio joj je pretežak.

"Jedan minut bila sam niko i ništa, a već drugi princeza od Velsa, majka, igračka za medije, članica kraljevske porodice... Bila sam previše toga za jednu osobu", rekla je.

Kraljevski sekretar Diki Arbiter tvrdi da to nije bio jedini razlog zašto je uvek spuštala glavu.

"Upoznao sam je tri ili četiri dana pre venčanja. Imala je samo 20 godina, ljudi su je zvali Stidljiva Di, jer je spuštala glavu tokom razgovora. Ali, ona uopšte nije bila stidljiva. Samo ju je mučila njena visina od 178 centimetara. Zbog toga je spuštala glavu kad je pričala s ljudima kako se oni ne bi osećali neprijatno i kako bi bila na njihovom nivou", rekao je Arbiter za Vog.

Stigao naslednik: Pipa Midlton rodila dečaka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs